POTVRĐENO - Zvezda igra protiv Banetovog Zenita!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.12.2017.
15:16
Izvor: Sportske.net

Zvezda će uskoro dmeriti snage sa još jednim ruskim velikanom.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

Samo dan posle 156. derbia i uspešnog završetka blistave jesenje sezone, navijači Crvene zvezde imaju još jedan razlog za zadovoljstvo.

Naime, ruski Zenit je na svom zvaničnom sajtu i društvenim mrežama potvrdio da će 7. februara odigrati prijateljsku utakmicu protiv Crvene zvezde na pripremama u turskom Beleku!

Biće to idealna generalna proba za beogradske crveno-bele uoči prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope, protiv moskovskog CSKA. Podsetimo, taj meč je na programu samo šest dana kasnije, 13. februara u Beogradu.

On što će biti posebno zaimljivo, to je što ćemo i kapitena našeg nacionalnog tima Baneta Ivanovića videti u duelu sa liderom šampionata Srbije.

Zenit je, inače, objavio kompletan plan odigravanja pripremnih utakmica. Najpre će se u Dubaiju sastati sa Kopenhagenom, Slavijom i Gvangžu Evergrandeom, te utakmice na programu su krajem januara, a onda početkom februara slede mečevi sa Slovanom, Crvenom zvezdom i Mariborom.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Thursday, 14.12.2017
17:27
avatar
ZubA
Thursday, 14.12.2017
16:46

Uh daj da mi nadjemo jos kojeg jakog protivnika. Ne samo neke treceligase i timove iz dna tabele liga gorih od nase.

avatar
MladoKolonac
Thursday, 14.12.2017
16:35

Zenit nije nikakav velikan, klub vrlo skormne istorije, koji u poslednjih desetak godina živi svoje zlatno doba zbog Gasproma. Tipičan skorojević.

avatar
Salone
Thursday, 14.12.2017
18:30

zato je velikan partizan sw kupljenim titulama