Kraj istorije, Todorić nije direktor, stiže bivši prvak Evrope!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.12.2017.
17:31
Izvor: Sportske.net

Talas promena u košarkaškom klubu Partizan NIS. Nakon smene trenera Miroslava Nikolića sprema se još nekoliko važnih rokada u klubu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan krenuo je u reorganizaciju stručnog štaba i sportskog sektora nakon smene Miroslava Nikolića.

Dan nakon duela sa Bilbao Basketom očekuje se promocija Nenada Čanka koji će oformiti novi stručni štab, a za sada je izvesno i to da Dušan Kecman ostaje u klubu kao tim menadžer.

Osim promene trenera i članova stručnog štaba danas je obelodanjeno i to da Dragan Todorić napušta funkciju koju je obavljao godinama unazad i da će u buduće raditi kao savetnik kluba.

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović kazao je da funkcija sportskog direktora ostaje upražnjena i da se kreće u pregovore sa mladim ljudima koji mogu da donesu nešto novo.

"Pregovaramo sa nekoliko ljudi. Želim da sportski direktor bude mlad i energičan čovek, bivši sportista, koji može da donese nešto novo. Ne želim da ova uprava i ja kao predsednik provedemo neki period a da iza nas ne ostane ništa. Ovaj talas promena", kaže Ostoja Mijailović.

Dušan Kecman će uz poziciju tim menadžera u narednom periodu obavljati i funkciju sportskog direktora dok ne bude odabran novi.

"Tim menadžer je i dalje Kecman, sedeće na njegovom mestu do izbora novog direktora. Želim da sportski sektor funkcioniše na najbolji mogući način", dodao je Mijailović.

Odmah se krenulo i sa spekulacijama oko toga ko bi mogao da preuzme direktorsku poziciju jer su u Partizanu igrali mnogi veliki igrači koji se uklapaju u profil koji je opisao predsednik.

Postoje nagoveštaji da bi to mogao da bude momak koji je sa Partizanom osvojio titulu prvaka Evrope - Nikola Lončar!

"Nikola Lončar jeste jedna od opcija. Nemamo konačni dogovor, imaćete informaciju u narednom periodu", kazao je Mijailović.

Kragujevčanin je pominjan kao član Upravnog odbora nakon imenovanja Ostoje Mijailovića za predsednika, a u prethodnom periodu bio je angažovan na podizanju i stabilizaciji kragujevačkog Radničkog.

Sve je otvoreno, uskoro očekujemo više detalja sa konferencije za medije koja je u toku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Friday, 15.12.2017
09:16

Nikakva to promena nije...

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 14.12.2017
22:20

Konacno prave promene.Do sada su oni koji vode Partizan iz senke,ostajali u klubu i radili sta su hteli.Svaka cast Mijailovicu koji je skupio hrabrost i napravio pravi rez

avatar
Poznavalac
Friday, 15.12.2017
10:16

i silobada treba promeniti,kada smo belezili najvece uspehe kao poslovni direktor nije bio u stanju jednog sponzora da dovede..todoric i silobad su rak rana kluba..

avatar
Vidicnemanja
Friday, 15.12.2017
16:32

Mislio sam na celu ekipu oko Todorica.Ne bih smeo da se kladim da mnogi od njih nisu napunili dzepove praveci stetne ugovore,pogotovo sa Marfin bankom(Kamata cak 21%).E sad,kako je ta banka fkcz oprostila 5,5 M eura a Partizanu nece ni 1 M to je posebno pitanje

avatar
DR DRE
Friday, 15.12.2017
15:25

I Stragija i Kecmana.

avatar
Man.United99
Thursday, 14.12.2017
20:59

Neznam sta je razlog ali jako malo nasih kosarkasa se vraca da radi u nasim klubovima

avatar
Miloš1976
Thursday, 14.12.2017
19:28

Sledeci korak,povratak na NBG u Halu sportova.

avatar
Grobar977
Thursday, 14.12.2017
19:03

Napokon! E sad da vidimo sta je radio Nikola Pekovic, jasno je meni bilo da je bilo nemoguce da on vrati 2 miliona evra duga ali on ga je samo povecao na preko 7 i plus je lagao besumicno. Strasno, sta se nama desava sad je jasno sta je on radio u Partizanu. Nadam se da uz energiju i strucnost Loncara i Canka(nisam siguran koliko je pametno sto je on novi trener) mozemo do boljih rezultata, vise publike na utakmicama bolje atmosfere u klubu kao i smanjenja ovih finansijskih problema. Pozdrav grobari, sad smo potrebnu klubu vise nego ikad. Jos samo Siobad i to je to sto se tice onih koji su oterali Duleta, mislim da je krajnje vreme da sada stanemo uz klub kao kada je Dule bio tu.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 14.12.2017
18:50

Kako je bivsi sampion Evrope sistematski unisten od.. bravo Ostoja, zato si i doveden, samo napred.

avatar
Partibrejker
Thursday, 14.12.2017
18:41

Kakav bre crni savetnik.Jedino ako treba da da savet da li da se igra iz 1-2 ili 3+ prvo poluvreme.Covwk lose radi svoj posao,dovedes nekog drugog umesto njega a On da ga savetuje.Sta kako ne treba da radi?

avatar
36 Dado
Thursday, 14.12.2017
18:35

Teraj to sve u penziju