Novak: "Došao sam da se borim za trofej"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.01.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser govorio je za zvanični "You Tube" kanal Australijan opena i tom prilikom poručio da je u Melburn došao spreman da se bori za trofej.

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

Nakon odustajanja od egzibicionog turnira u Abu Dabiju i turnira u Dohi iz serije 250, sa nestrpljenjem se iščekivalo da li će Novak Đoković biti spreman za prvi Grend slem sezone.

Najbolji srpski teniser juče je obradovao navijače porukom da je spreman za Australijan open, a u izjavi za zvanični "You Tube" kanal turnira govorio je sa kakvim očekivanjima stiže u Melburn.

"Svaka godina donosi novi izazov, i kao profesionalcu i kao osobi. Druge smo ličnosti, svaka ćelija u telu se menja. Radio sam vredno između sezona, kao i svi ostali, kako bih se doveo u pravu formu i pravo stanje uma, dolazim u Melburn iščekujući da se takmičim", rekao je Novak.

Uprkos tome što nije imao takmičarskih mečeva od sredine prošle godine, Novak Đoković tvrdi da u Melburn dolazi kako bi se nadmetao za trofej.

"Kao i ostalih 127 igrača, boriću se za trofej. Jedan od najvećih razloga zašto sam došao jeste taj što želim da pobedim na svakom meču i na kraju da osvojim titulu", jasan je Đoković.

Kvalifikacije za prvi Grend slem turnir sezone počinju u sredu, dok će borba za trofej zvanično početi 15. januara mečevima prvog kola glavnog žreba.

Novak Đoković je teniser sa najvećim brojem osvojenih titula (6) na Australijan openu, a poslednju je osvojio 2016. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke