Zašto je Mitroviću propao transfer?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.01.2018.
11:51
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović vratio se iz Francuske nezavršena posla, a dan nakon što mu se transfer u Sent Etjen izjalovio stiže više informacija o razlozima za takav rasplet.

Epa/Sean Dempsey
Epa/Sean Dempsey

Povezane vesti

Srpski internacionalac Stefan Mitrović ostaće u Gentu barem još neko vreme iako je juče bio na korak od Sent Etjena.

Belgijski i francuski klub dogovorili su da Mitrović pređe u Sent Etjen na šestomesečnu pozajmicu, a u ugovor je ubačena klauzula o otkupu na kraju sezone.

Sinoć se oglasio Sent Etjen i obavestio svoje pristalice da do realizacije saradnje nije došlo jer Stefan Mitrović nije prošao lekarske preglede.

Francuski mediji danas donose više detalja i konstatuju da je Mitrovićeva povreda skočnog zgloba potencijalni razlog za to što transfer nije realizovan.

Sa druge strane, od izvora bliskih igraču stigle su tvrdnje da je po sredi nešto sasvim drugo i da je Sent Etjen u poslednjem času želeo da promeni finansijske odredbe ugovora.

Ovim povodom oglasio se i trener Genta Mišel Luvaži koji je potvrdio da je Mitrović imao manjih problema sa povredom skočnog zgloba i da je to bio razlog što je Sent Etjen želeo da menja odredbe ugovora u poslednji čas.

Srpski reprezentativac na kraju je odlučio da se vrati u Belgiju i sve su prilike da će sezonu završiti u dresu Genta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke