Одборници у уторак о буџету за 2018. годину 


Danas mestimično sa kišom do 22 stepena              Todorović - Za mene je politika izgradi, uradi, smeta mi jedino patologija pojedinaca kojima ništa ne valja              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa              Efikasnom upotrebom pene za gašenje i naporima vatrogasaca smanjena količina dima              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa             

 
Одборници у уторак о буџету за 2018. годину
Trenutno na sajtu: 437       |       Podeli:
14.01.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Одборници Скупштине општине Лучани, на седници која је заказана за уторак,

разматраће предлог одлуке о буџету за 2018. годину, затим решења о разрешењу и именовању вд директора ЈКП „Комуналац“ и члана Надзорног одбора Дома здравља.

Разматран ће бити предлог одлуке о реализацији буџета, у делу планираних расхода за услуге социјалне заштите за 2018. годину, као и предлог одлуке о учешћу општине у капиталу ЈП „Драгачево пут“ Гуча.

Пред одборницима ће се наћи предлог одлуке о упису имовине у пословне књиге, али и предлози решења о давању сагласности на акте ЈКП „Дубоко“ о програму пословања, цени за 2018. годину, као и нераспоређеној добити у 2015. години.

На дневном реду је и решење о давању сагласности на акте ЈП „Рзав“ о пословању у овој години, као и коришћењу буџетске помоћи.

Одборници би требало да дају сагласност на програме рада и финансијског пословања установа и јавних предузећа за 2018. годину и то: Црвеног крста, Центра за социјални рад, Дома здравља, Центра за културу и спорт, Јавног предузећа „Драгачево пут“, Јавно комуналног предузећа „Комуналац“, Предшколске установе „Наша радост“, Библиотеке општине Лучани, Туристичке организације.

Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.949.956 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)