(VIDEO) BRITANSKI NACIONALISTA U NEMILOSTI: Devojka mu brutalno izvređala Harijevu verenicu pa predvidela nešto užasno za državu
Foto: AP

horor

(VIDEO) BRITANSKI NACIONALISTA U NEMILOSTI: Devojka mu brutalno izvređala Harijevu verenicu pa predvidela nešto užasno za državu

Planeta -

Lider britanske ultrakonzervative stranke UKIP Henri Bolton (54) ponovo se našao u centru skandala, ovog puta zbog rasističkog ispada njegove devojke 25-godišnje Džo Marni.

Marnijeva, manekenka i novinarka, zbog koje je Bolton ostavio suprugu, žestoko je izvređala Megan Markl, buduću suprugu princa Harija.

Dejli mejl je došao u posed šokantne razmene poruka između Marnijeve i njenog prijatelja u kojoj je Marni rekla da će Harijeva "crna američka" verenica da "uprlja kraljevsku krv svojim semenom". Marnijeva je takođe rekla da nikada ne bi imala seks sa crncima jer su "ružni".

Po otkriću ovih poruka, Marnijeva je odmah suspendovana iz UKIP-a. Poruke je Marnijeva razmenila sa prijateljem samo tri nedelje pre početka veze sa Boltonom. Ona je dalje napisala za Marklovu, čija je majka crnkinja, a otac belac, da je "pi**a koja govori o rodnoj ravnopravnosti", da je "opsednuta rasom" i da je "glupa mala prosta devojka".

"Ima mali mozak. Crna je. Glupa mala "glumica" za koju niko nije čuo", napisala je Marnijeva u poruci.

Marnijeva je pritom vređala i druge rasne i etničke manjine u Britaniji rekavši da oni "polako krče seb put napred".

"Sledeći je muslimanski premijer. I crni kralj", rekla je ona.

Izjavila je i da postoji veliki problem sa migrantima.

"Ovo je Britanija. Nije Afrika", rekla je Marnijeva.

Kada joj je prijatelj rekao da je to rasistički, ona se pravdala.

"Pa šta.. To što ne želim da druge rase i kulture izvrše invaziju na našu kulturu, ne znači da mrzim njihovu rasu", rekla je manekenka.

Njen partner Henri Bolton se trenutno suočava sa mogućom smenom u partiji, jer je njegova veza sa mladom manekenkom izazvala bes. Bolton, bivši oficir, ostavio je suprugu Tatjanu Smurovu i njihovo dvoje dece zbog Marnijeve koju je upoznao krajem prošle godine. Ukoliko on bude smenjen sa mesta šefa stranke, UKIP će morati da bira svog petog lidera za svega 18 meseci.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track