Muzički bioskop posvećen The Smashing Pumpkins u sredu u CK13

Muzički bioskop posvećen bendu The Smashing Pumpkins održaće se u sredu, 17. januara u Omladinskom centru CK13.
Muzički bioskop posvećen The Smashing Pumpkins u sredu u CK13
Foto: 021.rs
The Smashing Pumpkins je jedan od najpopularnijih američkih rok bendova iz devedesetih godina prošlog veka. Na Muzičkom bioskopu prikazivaće se nastup ovog sastava iz 1996. godine u Dizeldorfu, koji prikazuje bend na vrhuncu slave, nakon izdanja komercijalno uspešnog albuma "Mellon Collie and the Infinite Sadness".
 
U okviru Muzičkog bioskopa u CK13 na velikom platnu se gledaju legendarni koncerti i javni nastupi značajnih bendova i muzičara iz prošlosti. 
Na Muzičkom bioskopu je dozvoljeno i poželjno aplaudiranje, pričanje, pevanje, glasno oduševljavanje i sve ostalo što prati dobre koncerte.
 
Projekcija počinje u 20.30, a ulaz je besplatan.
  • čitalac sajta

    16.01.2018 11:49
    U trenutku kada je mrtv ajedna od najvećih zvezda svetske rok scene Dolores R. iz grpe Kranberis, Crna kuća, poznata po oranizovanju druđenja na kojem se jede, upriličiće veče posvećeno SP. Fantastično. Pa to ni Dnevnik ne radi tako i oni reaguju posel par dana na neku svtsku vest, što je ipak ranije od Crne kuće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič