Dvadesetogodišnjak osvojio milione na lutriji i otišao u penziju

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke lutrije "Megamilions", izvukao je 20-godišnji Šejn Misler, kontrolor "u penziji" sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.
Dvadesetogodišnjak osvojio milione na lutriji i otišao u penziju
Foto: Pixabay
Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.
 
Dobitnici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.
 
"Nameravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim nasleđe daleko u budućnost", rekao je Misler, ističući da je oduvek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.
 
Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog srećnika pobeda nije bila šok.
 
Šejn Misler je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici "Seven-ileven" imao osećaj da će osvojiti džekpot.
 
Videvši prilikom objavljivanja poslednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Misler je rekao da je samo pozvao svog brata da podeli vesti sa njim.
  • Šteta

    17.01.2018 20:37
    Bolja je verzija isplata celog iznosa tokom godina, tako se barem ne može spiskati sve za kratko vreme, novac stalno pristiže. A dovoljno je mlad, dočekao bi.
  • mrva

    14.01.2018 21:02
    ostvaruju se "snovi" na kojima se debelo, predano i promišljeno radi. A onda to i nisu snovi već vizije. Takvi ljudi nemaju ni vremena ni interesovanja da igraju lutriju.
  • fiju

    14.01.2018 16:07
    ima da sprca za dve godine kao da ništa nije ni imao, ako čitaš ovo budi bolji od bilzeriana :*

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva