"Deadpool 2" u bioskopima ranije nego što je najavljeno

Fanovi filma "Deadpool" neće morati da čekaju na nastavak onoliko koliko su očekivali, jer će se film u bioskopima pojaviti ranije.
Prvobitno je objavljeno da će se film "Deadpool 2" u bioskopima naći 1. juna, ali je studio 20th Century Fox pomerio datum pa će prikazivanje filma početi 18. maja.
 
"Deadpool 2" nije jedini film čiji je datum premijere promenjen. Poznati studio je pomerio film "The New Mutants" za skoro godinu dana. Film je prvobitno trebalo da bude prikazan 13. aprila ove godine, ali će u bioskope stići tek 22. februara 2019. godine. The Hollywood Reporter piše da su ovi potezi delimično rezultat namere da se izbegnu preklapanja na pojedinim tržištima.
 
Dugoočekivana adaptacija "Gambita" je takođe pomerena sa 14. februara 2019. godine na 7. jun 2019. godine. Promena je usledila nakon što je režiser Gore Verbinski napustio projekat zbog problema s rasporedom.
 
"Deadpool 2" će se u bioskopima pojaviti sedam dana pre Diznijevog filma "Solo: A Star Wars Story".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.