Doček uz Tropiko prošao veselo i bez problema

Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru u niškom Parku „Sveti Sava“ prošao je u dobrom raspoloženju i bez problema, potvrđuju za Niške Vesti u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Došlo je puno ljudi iz komšijskih gradova da Novu godinu po Julijanskom kalendaru dočeka uz Tropiko bend

Iako je na koncertu bilo više hiljada Nišlija, uglavnom mlađih, ovogodišnji doček protekao je kao ni jedan do sada.

Mirna noć za nama. Nije bilo nikakvih povreda ni pijanstava da smo morali da intervenišemo. Mi smo u Zavodu prijatno iznenađeni. Imali smo jednu ekipu u samom parku, mada su u pripravnosti bile i ostale da priskoče u pomoć da je to trebalo“, rekao je Saša Milenković, šef druge operativne smene niške hitne pomoći.

Srpska Nova godina kako je mnogi nazivaju  u organizaciji najveće niške opštine Medijana, dočekana je uz odbrojavanje i petominutni vatromet u ponoć.

Prema procenama niške policije u niškom Parku „Sveti Sava“ prisustvovalo je tri hiljade ljudi.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Daci
14.01.2018. 20:39

Bravo nišlije na civilizovanom dočeku. Mada, mogli ste i bolje izvođače da odaberete.