DARKOVI RODITELJI SE UMEŠALI U RAZVOD: Mole ga da raščisti sa Anom, ne mogu više da trpe pritisak!
Foto: Damir Dervišagić

ŽELE DA SE ŠTO PRE REŠI SITUACIJA

DARKOVI RODITELJI SE UMEŠALI U RAZVOD: Mole ga da raščisti sa Anom, ne mogu više da trpe pritisak!

Stars -

Iako se, posle snimka na kojem Darko Lazić šmrče beli prah, raširila priča da se folk pevač razveo od supruge Ane Sević, njegova majka i bliski prijatelji tvrde da do zvaničnog razvoda još uvek nije došlo, iako to svi željno iščekuju.

I dok svi bruje o skandalima koji su im uništili brak, Ana i Darko se ne oglašavaju - pevač je trenutno u Austriji, gde ima zakazane nastupe, dok Ana sa ćerkicom Lorenom boravi u Beogradu. S druge strane, Darkovi roditelji Branka i Milan očajni su zbog toga što su pod lupom javnosti i mole sina da što pre reši ovu situaciju.

foto: Dragana Udovičić, Fonet

"Darko je otputovao jer ima unapred zakazane nastupe, a kada se vrati, otići će kod advokata kako bi rešio celu situaciju. Čuje se samo sa roditeljima i sa najbližim prijateljima. Mama i tata ga mole da reši sve šta ima sa Anom jer ne mogu više da trpe pritisak javnosti. Oni ga podržavaju šta god da odluči. Ako želi da prekine odnos sa suprugom, oni se slažu sa njim, ali ga mole da to učini mirnim putem. Savetuju ga da je najbitnija mala Lorena i njima je važno da unuku viđaju u budućnosti. Branki i Milanu je najbitnije da je njihov sin dobro, a najviše ih je pogodio snimak koji se pojavio a na kom Darko šmrče beli prah", rekao je izvor upućen u dešavanja u porodici Lazić i dodao:

"Ana i Darko se čuju samo oko Lorene. Priče da je ona prevarila Darka njega ne interesuju jer je odlučio da stavi tačku na brak. Ukoliko Ana želi da bude sa nekim drugim, on joj želi svu sreću. On će učiniti sve da njegova ćerka odrasta normalno i da ima sve što poželi. Čim završi nastupe, doći će u Beograd da reši celu situaciju", kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja