RTS OBJAVIO SKANDALOZNE TVITOVE ZBOG NEMANJIĆA, A ONDA IH OBRISAO: Potpuni haos na tviteru, a evo kako je do toga došlo!
Foto: Promo, Printscreen Twitter

HAKOVAN NALOG

RTS OBJAVIO SKANDALOZNE TVITOVE ZBOG NEMANJIĆA, A ONDA IH OBRISAO: Potpuni haos na tviteru, a evo kako je do toga došlo!

Društvo -

Serija "Nemanjići - Rađanje kraljevine", čiju je prvu epizodu RTS emitovao u novogodišnjoj noći, ne prestaje da diže prašinu. Prva pilot epizoda naišla je na oštre kritike javnosti, posle čega je programski savet zatražio njeno ukidanje.

Usledio je niz oštrih tvitova na RTS tviter nalogu, a potom i objašnjenje.

Naime, programski savet RTS zatražio je od menadžmenta i uredničkog kolegijuma Javnog medijskog servisa da ne emituje naredne nastavke igrane televizijske serije o Nemanjićima, dok se na internoj projekciji u RTS ne odgleda cela serija, ili bar njena polovina, izjavio je predsednik Programskog saveta prof. dr Milivoje Pavlović.

foto: Printscreen Twitter

Odmah nakon takvog njegovog istupa korisnici Tvitera su primetili da na zvaničnom profilu RTS na ovoj društvenoj mrežu su bili napisani neki prilično neumesni komentari na račun Pavlovića.

- Programski savet Radio televizije Srbije ne uređuje program, samo savetuje!

- Savet je već jednom opomenuo Pavlovića da nije slobodan strelac. Moraće opet.

I na kraju je stigao onaj najneprimereniji, zbog čega su se mnogi zapitali ko sa RTS-a stoji iza takvog pisanja na Tviteru.

- Da je Bujke dao Pavloviću službena kola da se vozika po Pešti, ovoga ne bi bilo - napisano je u poslednjem tvitu o predsedniku Programskog saveta zbog čega se uzbunila kompletna zajednica na ovoj društvenoj mreži.

Međutim, sporni tvitovi su vrlo brzo obrisani, a onda je oglasio i RTS uz objašnjenje da je reč o hakeru.

- Poštovani pratioci izvinjavamo se zbog zbunjujućih tvitova. Pokušavamo da otkrijemo ko je ušao na naš nalog i sa njega poslao neprimerene poruke - napisaono je na profilu RTS-a.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: CRVENE BERETKE PONOVO NA OKUPU?! Šta najavljuju nekadašnji članovi ove jedinice?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track