Uložio 100 dinara, a na račun leglo više od 60.000 eur!
Foto: Promo

Uložio 100 dinara, a na račun leglo više od 60.000 eur!

Sport -

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić uručio je nagradni ček na 50.000 evra Vanji Sjekloći, pobedniku velike nagradne igre “Igraj I osvoji 50.000 eur”, u organizaciji SKS365 Malta Ltd (brend planetwin365).

Planetwin365 je zvanični betting partner Fudbaslkog saveza Srbije, što je bio odličan povod da novoizabrani selektor medju prvima čestita pobedniku.

Bruto nagrada iznosi 60.000 eur, a nakon odbijanja poreza dobitniku ostaje 50.000, plus iznos koji je osvojio za dobitni tiket (uložio je 100 din, a isplaćeno mu je 1.207.270,69 din).

foto: Promo

Pobednik je ozbiljan i iskusan igrač, koji igra kladionicu 20 godina, a sada je redovan igrač planetwin365 iz prostog razloga – najboljih kvota.

foto: Promo

“Igrao sam kladionicu od samog početka, od kada smo popunjavali ručno tri primerka, pa do onih kartonskih, a sada, u modern vreme igram samo avansno. Evo, pobednički tiket je bio 1,2 miliona dinara, a isti taj tiket je u nekoj drugoj kladionici, da ne pominjem imena, donosi 800 hiljada dinara. Šta vise da pričamo?”, kaže naš dobitnik.

Njegove igre su golovi, a najviše voli igru 2+1, odnosno dva gola u prvom i jedan u drugom poluvremenu. Dobitni tiket je takav – šest mečeva sa tom igrom i uloženih 100 dinara na njega.

foto: Promo

Ako vam ovo deluje jednostavno, imajte u vidu da Sjekloća vodi svoju ličnu statistiku i da svakog vikenda u nju unosi ručno podatke koji njega zanimaju i koji njemu trebaju, a koji se ne mogu naći na statističkim sajtovima. Na osnovu te lične statistike onda bira utakmice koje će da igra.

“Ljudi su u životu optimisti ili pesimisti. Optimisti očekuju golove, a pesimisti misle da golova neće biti. Ja sam optimista, ja samo gledam utakmice u kojima će biti golova i njih igram. Mečeve biram na osnovu svoje lične statistike i podataka koji se ne mogu naći na internetu”, objašnjava nam naš dobitnik.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja