VENGER POTVRDIO: Mihtarjan pristao, Sančez u Junajtedu
Foto: Reuters

ČILEANAC MEĐU ĐAVOLIMA

VENGER POTVRDIO: Mihtarjan pristao, Sančez u Junajtedu

Fudbal -

Čileanski fudbaler Aleksis Sančež u narednih 48 sati realizovaće transfer u Mančester Junajted, a u suprotnom pravcu u Arsenal ići Henrik Mihtarjan, potvrdio je menadžer londonskog kluba Arsen Venger.

"U transferima sam već 30 godina. Najverovatnije će se realizovati Sančezov transfer, ali svakog trenutka može da se iskomplikuje nešto. Dok god se nešto ne završi, niko ne može da garantuje da je gotovo", izjavio je Venger na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Kristal Palasa u Premijer ligi.

Iskusni francuski trener nije želeo, odnosno uputi kritike, Mančester Junajtedu zbog navodne ponude od 400.000 funti za platu najboljeg fudbalera Arsenala kome ugovor ističe na kraju sezone.

Sančez je u Arsenal stigao iz Barselone 2014. godine i na 122 utakmice postigao 60 golova, osvojivši dva FA kupa i jedan Komjuniti šild, ali sada se "zasitio" jer Arsenal ne može da napadne trofeje i zato želi da promeni sredinu.

Nastupao je još za Udineze, River Platu, Kolo-Kolo i Kobrelou, dok je u dresu reprezentacije dva puta osvajao Kopa Ameriku i igrao finale Kupa konfederacija.

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: 5 činjenica koje sigurno niste znali o Ronaldinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track