MRAČNA TAJNA MILJANE KULIĆ: Lagala pevače da je premijerova ćerka!
Foto: Kurir, Aleksandar Jovanović

ŠOKANTNO

MRAČNA TAJNA MILJANE KULIĆ: Lagala pevače da je premijerova ćerka!

Stars -

Rijaliti zvezda proganjala Nemanju Stevanovića, Darka Lazića, Mišela Gvozdenovića, Dušana Svilara... lažno se predstavljajući da je naslednica bivšeg predsednika vlade Mirka Cvetkovića

Miljana Kulić proganjala je mnoge javne ličnosti lažno se predstavljajući kao ćerka tadašnjeg premijera Mirka Cvetkovića!

Dušan, Mišel i Darko
Dušan, Mišel i Darkofoto: Printscreen

Bivša ukućanka u rijalitiju „Parovi“ i aktuelna učesnica „Zadruge“ svojevremeno je bila opsednuta popularnim momcima, pa im se lažno predstavljala kao Ana Cvetković, ćerka bivšeg predsednika vlade. Ona je tako 2009. godine najpre uznemiravala bivšeg učesnika „Velikog brata“ Manuela Stojanovića, a nakon njega je prešla na pevača Nemanju Stevanovića, koji je u to vreme bio takmičar treće sezone „Zvezda Granda“.

Blizak rod

I U POLICIJI SE POZIVALA NA CVETKOVIĆA

Miljana Kulić je umislila da je premijerova ćerka pa je time pretila policiji i medicinskom osoblju na Klinici za zaštitu mentalnog zdravlja u Nišu, gde je jedno vreme boravila.

- Na njega se pozivala kad god bi bila privedena zbog uznemiravanja javnih ličnosti. Onda joj je kvrcnulo da se njemu lično obrati. Zvala je vladu i tražila sastanak s njim - tvrdi naš izvor.

Nemanja Stevanović
Nemanja Stevanovićfoto: Damir Dervišagić

Opsednuta

- Bio sam šokiran kad se predstavila kao ćerka tadašnjeg premijera, rekla je da je moja obožavateljka. Bilo mi je sumnjivo, ali pustio sam je da priča šta želi. Delovala je pristojno i neobavezno smo ćaskali, dogovarali smo se da popijemo kafu. Međutim, shvatio sam da je vrag odneo šalu kad je počela da me zove 300 puta dnevno i šalje na stotine poruka - priseća se Stevanović i dodaje da je brzo shvatio da se Miljana lažno predstavila:

- Bila je opsednuta mnome, budila me je noću, zbog nje sam morao da isključujem telefon. Često je menjala raspoloženja - nekad je bila OK, a nekad besna i nervozna. Prestao sam da se javljam i odgovaram na poruke. Sva sreća, pa je i ona vremenom prestala da me zove. Čuo sam da je u nekom rijalitiju, ali ja to ne gledam i što se mene tiče, neka je zauvek zadrže tamo!

Spisak sve duži

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Cvetkovićem. On nije odgovarao na naše pozive, ali je jednom prilikom progovorio o Miljani.

- Ne isključujem mogućnost i da je pokušala da stupi u kontakt sa mnom preko mojih saradnika, pa su je oni otkačili - rekao je Cvetković za Kurir.

Osim Manuela i Nemanje, na Miljaninoj listi bili su Darko Lazić, za koga se ponovo raspituje otkad je čula da se razveo, kao i Miloš Gvozdenović, zbog koga se čak preselila u Čačak. Njegovo ignorisanje toliko je izluđivalo Kulićevu da je ona jednom prilikom tokom noći ofarbala pevačevu kuću u roze, kao i psa koji je bio u dvorištu. Takođe, i Dušan Svilar je imao neprijatno iskustvo s njom. Njemu je Miljana slala preteće poruke da će mu se creva vući po ulici ako joj se ne javi, pa je mladi pevač pozvao policiju. Uznemiravala je i Milana Mitrovića, Slobodana Vasića, Sašu Kovačevića...

Ivan Marinković
Ivan Marinkovićfoto: Damir Dervišagić

NESIGURAN Marinković pobesneo pred kamerama

IVAN: TRAŽIĆU DNK TEST, SUMNJAM DA JE DETE MOJE!

Miljani se koliko-toliko ispunila želja da bude s poznatim muškarcem - u „Parovima“ je čak i ostala trudna s Ivanom Marinkovićem. Međutim, bivši muž Goce Tržan sumnja da ona nosi njegovo dete i najavljuje da će po izlasku iz rijalitija uraditi DNK analizu. Čim se saznalo da je Nišlijka ostala u drugom stanju, Ivan je negodovao tvrdeći da on nije otac tog deteta, iako je cela Srbija gledala prenos njihovih seksualnih odnosa. Tri puta je Miljana morala da radi test u „Parovima“ kako bi se Ivan uverio da je zaista trudna, a kako mu ni to nije dovoljno, sad želi da uradi i dodatne provere i bude sto posto siguran.

- Sumnjam da Miljana čeka moje dete. Čim se bude porodila, uradićemo DNK analizu da vidimo da li je tačno to što ona priča, pa ćemo videti kako ćemo i šta dalje - izjavio je Marinković u „Parovima“.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Aleksandar Jovanović, Kurir, Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POTPUNO ISCRPLJEN: Milan Stanković završio na infuziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track