Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger nedavno su boravili u Beogradu gde je naša bivša teniserka posetila ginekologa zbog porođaja koji je očekuje. Njih dvoje su česti gosti srpske prestonice, ali planiraju da se skuće u Vojvodini. Nemac je očigledno zaljubljen u Srbiju, ali ne toliko kao u svoju suprugu koja mu je sve na svetu i ne stidi se da to i prizna.

Ana i Švajni su stupili u brak 12. jula 2016. na romantičnom venčanju u Veneciji. Ta destinacija kao da je odredila koliko snažna će biti njihova ljubav i ubuduće.

Posebno nas oduševljava Bastijan pošto od poslovično hladnih Nemaca nismo očekivali tako nešto. Priznajemo, bili smo puni stereotipa, on je zapravo sve ono što bi jedan muž trebalo da predstavlja. To dokazuju i česti izlivi ljubavi prema Ani.

U trenucima kada smo svi sa nevericom dočekali Aninu odluku da zauvek kaže zbogom tenisu, bilo nam je malo lakše jer – ima njega. Često ističe da mu je brak sa Srpkinjom najbolja stvar koja mu se ikada desila, a tada, kada je ona rešila da se penzioniše, u jednoj poruci je sublimirao svu svoju ljubav prema njoj.

„Čestitam ti na neverovatnoj karijeri i iskazujem ti moje najdublje poštovanje da završiš karijeru. Uvek si bila inspiracija mnogim sportistima, deci i sportu uopšte. Ti si predivna žena i supruga, toliko sam ponosan na tebe”.

Njih dvoje trenutno žive u Čikagu gde Švajni nastupa za istoimeni klub kojeg vodi srpski stručnjak Veljko Paunović. Prvu godišnjicu braka proslavili su upravo u tom gradu, a Nemac je još jednom briljirao rečima koje joj je posvetio.

„Bezbrojni prelepi momenti i prelepe uspomene. Reči ne mogu da opišu koliko sam srećan što ih delim sa tobom. Ja sam najsrećniji čovek što te imam uz sebe. Srećna nam godišnjica”, napisao je tada Švajnštajger na svom Instagram profilu.

A 6. novembra prošle godine, kada je Anči proslavila 30. rođendan, Bastijan je još jednom svim muškarcima održao lekciju iz džentlmenstva i lepih manira.

– Srećan rođendan i sve najbolje mojoj fantastičnoj ženi. Ne postoje reči koje mogu da opišu koliko sam srećan što te imam pored sebe. Želim ti ceo vek sreće i učiniću sve da tako i bude – napisao je Nemac.

A kao što smo i pomenuli na početku teksta, nedavno su posetili Beograd. Njihova velika želja jeste da kupe plac, verovatno u Blizini jezera Palić ili kod Fruške gore. Jednom kada i on bude stavio tačku na blistavu karijeru, sačekaćemo ih raširenih ruku. Svetski, a naši!

Jednom kad budu došli u Srbiju, mogao bi Švajni da izdvoji malo vremena i za nas muške i da nas nauči par fora.

  • Izvor:
  • Noizz.rs