PRIMERA: Realu samo bod protiv Levantea, Eibar deklasirao Sevilju

Beta/Novosti online

03. 02. 2018. u 15:01

Pacini golom u 89. minutu doneo bod svom timu i produžio agoniju Madriđana. Eibar pred svojim navijačima savladao Sevilju sa 5:1, prvi gol postignut već posle 38 sekundi

ПРИМЕРА: Реалу само бод против Левантеа, Еибар декласирао Севиљу

Slavlje Eibara Foto: EPA

Agonija Real Madrida se nastavlja. Izabranici Zinedina Zidana su odigrali nerešeno sa Levanteom (2:2).

Gosti su imali vođstvo sve do 89. minuta kada se italijanski napadač Đampaolo Pacini odlično ubacio u prostor, iskoristio odličan pas i uz malo sreće zatresao mrežu.

Saša Lukić je odigrao ceo meč za domaćina koji je tako zadržao mesto tik iznad zone ispadanja, dok je Real pao na četvrto mesto sa 39 bodova.

PROČITAJTE JOŠ: Real spremio povišicu za Ronalda

Fudbaleri Eibara pobedili su na svom terenu Sevilju sa 5:1 u prvoj današnjoj utakmici 22. kola španske Primere.

Domaćin je poveo posle samo 38 sekundi pogotkom Kikea, da bi Fabijan Oreljana u 17. minutu zatresao mrežu za vođstvo od 2:0.

Sevilja je uspela da uzvrati golom Pabla Sarabije u 21. minutu, ali je Ivan Ramis u 32. ponovo doveo Eibar do dva gola prednosti.

Eibar je u drugom poluvremenu, odnosno u 61. minutu pogotkom Oreljane poveo sa 4:1, da bi konačnih 5:1 u 83. postavio Anaic Arabilja.

Ovim trijumfom Eibar je prišao na samo bod zaostatka šestoplasiranoj Sevilji koja ima 33.

Fudbaleri Betisa pobedili su danas na svom terenu Viljareal sa 2:1 u utakmici 22. kolu španske Primere.

Oba gola za domaće postigao je Lorenco Moron. On je prvo bio precizan u 47. minutu, a zatim i u 65. minutu. Oba gola postigao je nakon asistencije Fabiana Ruiza.

Jedini gol za goste postigao je Karlos Baka u 80. minutu iz penala.

Viljareal je od 31. minuta igrao sa igračem manje, jer je Danijel Bonera dobio direktni crveni karton zbog oštrog starta nad Rubenom Kastrom.

Betis je trenutno deveti na tabeli sa 30, dok je Viljareal peti sa sedam bodova više.

U narednom kolu španskog prvenstva fudbaleri Betisa gostuju Deportivu Korunji,a Viljareal na svom terenu dočekuje Alaves.

Alaves beži iz opasne zone. Savladali su Seltu na svom terenu sa 2:1. Alfonso i El Hadadi su postigli golove u četvrtom odnosno 18. minutu za veliku prednost. Sve što je tim iz Viga do kraja uspeo jeste da u nadoknadi preko Aspasa ublaži poraz.

Nemanja Radoja je do 74. minuta bio na terenu. Alaves je sada 16. sa 22 boda, dok je Selta osma sa 31 poenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

неимени

03.02.2018. 23:16

Пенал. Шта ли ће паризери да им направе, видећемо. Пеналдо не може додати, не може предриблати, не може ни гола дати осим из пенала, а из пенал је одиста цар пеналдо. Изгледа да још увек може и потрчати, али само без лопте. Сем да шутира пенал његов једини допринос је ако успе да превари судију док се бацака по терену. А кажу пенал ће да му плати триста милиЈона или тако нешто. Па није ни пенал баш толико мутав.