Poslovnim korisnicima potrebna neograničena komunikacija

27. 02. 2018. u 08:00

Rast privatnog sektora uslovljen je različitim elementima, a među izazovima koji su stavljeni pred mala i srednja preduzeća nalazi se i komunikacija

Пословним корисницима потребна неограничена комуникација
Rast privatnog sektora uslovljen je različitim elementima, a među izazovima koji su stavljeni pred mala i srednja preduzeća nalazi se i komunikacija, koja je posebno na početku izuzetno važna stavka u dosezanju potencijalnih saradnika i klijenata.

U cilju da izađe u susret sve zahtevnijim potrebama tržišta i korisnika, kompanija "Vip mobile" predstavila je NEObiz tarife namenjene upravo malim i srednjim preduzećima. Korisnicima su omogućeni neograničeni minuti i SMS poruke ka svim domaćim mrežama uz dovoljnu količinu gigabajta. Ujedno, "Vip" je omogućio i roming minute za komunikaciju u sedam zemalja gde posluje A1 Telekom Austrija Grupa.

Uz znatno povoljnije cene odlaznih i dolaznih poziva kada su u pitanju Austrija, Bugarska, Hrvatska, Belorusija, Slovenija, Makedonija i Lihtenštajn, "Vip" je prvi mobilni operater koji je prepoznao važnost komunikacije preduzetnika i van okvira Srbije. Iz kompanije poručuju da je NEObiznis ponuda podstrek za uspešno poslovanje, ističući važnost kontrole troškova u Srbiji ili na poslovnom putu u inostranstvu.

Pročitajte još - Vip pokriva prekoračenje tarife

Primera radi, NEObiz3 tarifa sadrži neograničene minute i SMS prema svim domaćim mrežama, 3 GB, i 100 roming minuta u okviru sedam zemalja A1 Grupe, uz mesečnu pretplatu od 1499 dinara i dvogodišnju ugovornu obavezu. Pored toga, u ponudi su još tri tarifna nivoa sa još više gigabajta i minuta za roming razgovore.

Ponuda NEObiznis tarifa važi do kraja maja 2018. godinu, i prate Vip-ovu revolucionarnu NEO postpejd tarifu, koja je predstavljena u junu prošle godine i koju je izabralo više od 300.000 privatnih korisnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije