Vengeru vreme isteklo, lista od sedam kandidata za naslednika i jedno neočekivano ime!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.02.2018.
09:34
Izvor: Sportske.net

Da li bi, ako Italijan odbije klupu, kako se govorka, neopravdano potcenjeni trener bio pravo rešenje. Klupske legende bude simpatije navijača, ali nemaju nikakvo iskustvo.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Izgleda da gledamo poslednju sezonu Arsena Vengera na klupi Arsenala.

Engleski mediji tvrde da "Guneri" neće učiniti ništa prenagljeno, ali da su Francuzu dani odbrojani. Ni Sten Kronke, vlasnik kluba više nije na njegovoj strani, ako ne osvoji EL, Arsenal će gotovo sigurno drugu godinu u nizu završiti van Lige šampiona.

Jasno, Venger ima ugovor za sledeću sezonu, ali će se povući pod pritiskom, navodno, klub ima listu sedam imena među kojima će tražiti trenera.

Najkrupnije je Karlo Anćeloti, koji želi posao u PL, ali neki izvori ukazuju da on smatra da je tim loš i da bi to bio preveliki rizik, tačnije da Arsenal sa ovim timom nema šta da traži u borbi za top 4, a da rukovodstvo kluba nema novca za neka ozbiljnija pojačanja, posle niza promašaja.

Popularna imena među navijačima su bivši kapiten Arteta koji je Pepov pomoćnik, ali on nema nikakvo samostalno iskustvo, kao ni Tijeri Anri.

Klub ipak naginje ka iskusnijem treneru, u prvi plan je izbilo ime Brendana Rodžersa koji je ostavio trag u Liverpulu, jasno sa Seltikom dominira i kako se saznaje zainteresovan je za povratak na veliku scenu.

Neki mediji kandidovali su Jogija Leva zbog nekolicine nemačkih igrača u timu, ali realno on je bliži klupi Reala, a može se desiti da ostane još jedan ciklus na kormilu "Pancera".

Još dva imena na listi su Leandro Žardim, trener Monaka, ali kako se saznaje sa njim klub nije u kontaktu, niti je on previše raspoložen da napusti Monako, a Paulo Fonseka trener Šahtjora verovatno stiže u PL, mada većina smatra da je Arsenal za njega, u ovom trenutku, preveliki zalogaj.

Bilo kako bilo, Brendan Rodžers je, makar po reakcijama navijača najbolje rešenje, ako Anćeloti odbije klupu. Iako bi pozdravili dolazak klupske legende poput Anrija, čini se da bi to bilo suviše rizično.

Ali, u situaciji u kakvoj je Arsenal teško da nešto može da bude mnogo gore...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 28.02.2018
14:59

Ja bi doveo Fonseku, pokazao se u Sahtjoru kao odlican, trebalo bi mu dati sansu ako ne moze da se dovede proveren strucnjak tipa Anceloti. Jedino bi pre svih dao sansu Zidanu ako ga Real otpusti i PSG odmah ne potpise

avatar
Red Demon
Tuesday, 27.02.2018
18:04

Da su pametni da dovedu Rodzersa savrsen trener za tranzicije.

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 27.02.2018
15:17

Ko li ce se okliznuti te sezone za titulu u Arsenalu,ako Brendan dodje,pitanje je sad?! :)

avatar
jack wilshere
Tuesday, 27.02.2018
13:31

Ne znam da li je to istina, ali ako jeste, onda je Anceloti kukavica.kao i mislim svi ovi vrhunski treneri.. nece da preuzme ekipu gdje treba vise da se radi, gdje nisu favoriti, gdje treba pokazati trenersku klasu.. Pa Arsenal da ima odlican tim, mogao bi ih voditi i neki lijevi trener... Ovi svi veliki treneri hoce da dodju na gotovo, i onda kad ostvare uspjehe, oni su najzaslužniji..

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 27.02.2018
23:42

A smejao si se Klopu a covek je mogao gde hoce da ode a uzeo je krvavo tezak posao. Eh kako vas opale sopstvene reci :DDD Al tako to biva kad ne razmisljas.

avatar
II Plava Horda II
Wednesday, 28.02.2018
13:24

Pa sta si mi se tako naljutio, opusti se malo, nije valjda da te povredilo sto nisi dobio bar 10 plusica :DDD Idi se podseti sta si pisao Normal One-u, klub koji konstantno napreduje, Ox, Klopovo delo koje si ti ismejavao.

avatar
jack wilshere
Wednesday, 28.02.2018
01:48

Ajd da cujem jedan komentar gdje sam se ja smejao Klopu.. Dokazi svoje tvrdnje ili opet samo lazes kao i obicno.. Jedino sto sam ikada za Klopa rekao je da je sa cifrom koju je potrosio mogao odmah napraviti ekipu za titulu, ali to je samo moje laicko misljenje.. A da radi dobar posao, normalno da radi.. Sad bih volio da kazes gdje sam ja ikad ismijavao..

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 27.02.2018
12:31

A ja bih pak voleo da vidim Zidana (ako napusti Real) na klupi Arsenala.

avatar
Gunner For Life
Tuesday, 27.02.2018
12:16

Svim silama ubediti Ancelotija da dodje,ili mozda Saria,ostali jos nisu spremni,prevelik rizik,Rodzersa ne bih na klupu

avatar
dodji_malo_vamo
Tuesday, 27.02.2018
12:02

Hahahhaahhaa malo mi je žao ovih navijača Arsenala. Polufinale Carbao kupa vrhunac

avatar
Brainless
Tuesday, 27.02.2018
11:32

Jbt..na sta spade Arsenal...od ekipe u koju su svi hteli do toga da niko nece da je vodi...katastrofa...Rodzers nije los...sta vise...

avatar
Amadeus
Tuesday, 27.02.2018
11:32

Pa promenjeni su mnogi igraci i nista ajde trenera pa da vidimo ali to ne znaci rezultate ako se uprava ne pobrine za transfere novih igraca mada ide ka tome da bude bolje novi skauti sportski direktori i to voleo bih da se vrate jake Tobdzije

avatar
THFC_whl
Tuesday, 27.02.2018
11:19

Najtezi moguci posao naredne sezone - trenirati umrtvljeni Arsenal

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 27.02.2018
11:04

Venger ce otici kad on bude hteo i nikakvi navijaci ga nece oterati. Danije bilo njega ne bi videli ls nikad u istoriji tako da bice on tu jos duuugo dugooo

avatar
Kapitalac
Tuesday, 27.02.2018
10:46

U pravu je Anćeloti.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
10:42

Dodajte tu i djukica i montelu jer nece izdrzati do pocetka sledece sezone LOL Anceloti je bas bezobrazan, ne dao mu Bog da mora malo da radi na formiranju ekipe...