Zdjelar ne odustaje od titule!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.02.2018.
09:47
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vezista Partizana optimista kada se govori o šansama za odbranu "duple krune".

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ispustili su nova dva boda na domaćem terenu i uvećali zaostatak za "večitim" rivalom zbog čega mnogi smatraju da je borba za titulu već završena iako do kraja takmičenja ima još mnogo mečeva.

Momak koji je ove zime stigao u Humsku na šestomesečnu pozajmicu iz Olimpijakosa upisao je prvenstveni debi i odmah pogodio protivničku mrežu.

"Iskreno, ne sećam se kada sam postigao gol u 90 minutu. Voleo bih da je bilo drugačije i da je to bio pobedonosni gol za Partizan, jer dobra igra svakog od nas pada u vodu ako nismo pobedili. Igramo sada na dva fronta i svaku utakmicu idemo na pobedu, korak po korak", rekao je Saša Zdjelar za klupski sajt.

Mnogo je onih koji navijaju za Partizan i koji, baš kao i prošle sezone, već sada proglašavaju Zvezdu za šampiona, ali se Saša Zdjelar ne slaže sa takvim stavom.

"Možda je velika prednost, ali sam optimista i idemo do kraja, jer kao što život ide dalje tako ide i fudbal. Svaki dan je novo dokazivanje", poručuje Zdjelar.

Miroslav Đukić dao je igračima slobodan dan nakon što je odložena utakmica 25. kola sa Radničkim iz Niša, ali će ekipa već sutra ponovo biti na okupu i početi pripreme za gostovanje na "Čairu" koje je pomereno za subotu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scarface
Tuesday, 27.02.2018
13:28

ne treba niko da odustaje dokle god postoji teoretska sansa.takav treba da bude mentalitet jednog sportiste.ja ne verujem da partizan ove sezone moze da napravi iznenadjenje sa djukicem ali igrace se prvenstvo i sledece godine.moraju malo i oni da se raduju.sledeca godina je nasa.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 28.02.2018
10:16

I ne moraju bas:-D

avatar
DuskovicSRB
Tuesday, 27.02.2018
11:28

Ni mi ne odustajemo od titule lige evrope...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
13:03
avatar
djordja
Tuesday, 27.02.2018
11:23

i ja bih bio optimista, da imamo igru, al je činjenica da je sa Đukećem ne nalazimo ni posle osam mjeseci, iako mislim da imamo solidan roster igrača

avatar
Tuesday, 27.02.2018
11:19

...javite mu da nije više u Olimpijakosu!?

avatar
Kori Volden
Tuesday, 27.02.2018
17:11

Olimpijakos ima jednake sanse da osvoji titulu u Grckoj koliko Partizan u Srbiji. Dakle, nikakve. xd

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 28.02.2018
10:19

Sta pises ti? Dace im ova tri boda, tu nema nikakve dileme. Imali bi samo tri boda manje od PAOK-a da i njima prvo nisu oduzeli tri za ono protiv AEK-a, a jos ce i PAOK-u sada sigurno oduzeti nesto, cak verovatno i vise od samo tri boda koliko su Olimpijakosu nedavno.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 27.02.2018
11:11

Velika je razlika u odnosu na prethodnu sezonu. Prosle seznoe smo stekli prendost u uvondim kolima, kasnije smo igrali ocajno a Partizan je sa Nikolicem redjao pobjede uz dobru igru. Ove godine uz veliku bodovnu prednost igramo mnogo bolje od Partizana tako da ne vidim ni jedan tracak nade za grobare. Jedino, prosle sezone najjaci utisak su ostavili derbiji, u kojima su nas nadigrali, to jedino moze da im barem popravi utisak, mada ne vjerujem da ce ova generacija sebi dozvoliti da Partizan vise zeli pobjedu u derbijima. Tako da, oprastajte se lagano od titule.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
11:08

Realnost nije briga na koju se mi obaziremo cak i kad nam je djukic trener...

avatar
Miso Gajic
Tuesday, 27.02.2018
11:03

Hahaha, toliko dobro igrate da je sve moguće . Ti si gol dao u 95 minutu, a bar 5 -6 utakmica ste dobijali u nadoknadi vremena . Protiv Lučana ste gubili do 88 minuta. Čitam izjavu Ilijeva da vam već 3 godine sudije svojim odlukama nanose štetu, što je toliko smiješno. U stvari da sudije sude kako treba vi bi bili , ove godine, 4 ili 5. Partizan kako ga je preuzeo Đukić igra daleko najlošiji fudbal , pa možda i u svojoj istoriji. Zima u Evropi , slučajnost, splet okolnosti. Što se prije riješite Đuke , to bolje za vas.