Žuletova analiza - Koja evropska utakmica je vratila veru navijačima?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.02.2018.
12:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Od malteške Florijane do moskovskog CSKA. Šesnaest evropskih utakmica Crvene zvezde, a evo kako ih je video Filip Stojković.

Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko
Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Povezane vesti

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković odigrao je svih 16 evropskih utakmica u tekućoj sezoni, a nakon ispadanja u šesnaestini finala Lige Evrope analizirao je sve što je urađeno od jula prošle godine.

Popularni Žule analizirao je jednu po jednu utakmicu, od prvog susreta prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Florijanom, do prošlonedeljnog revanša šesnaestine finala istog takmičenja sa moskovskim CSKA.

Zanimljivo je čuti kako je Stojković video duele sa Florijanom, Irtišom, Spartom, Krasnodarom, BATE Borisovim, Kelnom, Arsenalom i CSKA.

Stojković smatra da je na startu kvalifikacija ekipa bila suočena sa nepovrenjem fudbalske javnosti i da je tek posle prve utakmice sa Spartom iz Praga ubedila svoje navijače da imaju čemu da se nadaju.

Od svih mečeva Filipa Stojkovića naljepše uspomene vežu za revanš plej-of faze kvalifikacija za LE sa Krasnodarom, a šta je sve rekao o pomenutim utakmicama pogledajte u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Tuesday, 27.02.2018
14:23

Kakav Zvezdas, kakva ljudina, kakva igracina je ovaj nas Zule. Zvezda je zivot, a sve drugo su sitnice.