Pobeda popravila atmosferu, "Zmajevi" očekuju dobar rezultat u duelu sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.02.2018.
15:16
Izvor: Sportske.net

Prvi prolećni trijumf u Super ligi Srbije popravio je raspoloženje u svlačionici Voždovca uoči gostovanja na našem najvećem stadionu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković savladao je prošlog petka ekipu Napretka (3:2) na otvaranju 24. kola domaćeg prvenstva, a dva gola za Voždovac postigao je Nikola Srećković.

"Pobeda nad Napretkom nam je donela mir, utakmica nam je bila jako bitna u ostvarivanju naših ciljeva i pre svega plasmana u plej-of. Veoma je važno da smo meč prelomili u pravom trenutku u našu korist. Posledica toga je odlična atmosfera u svlačionici. Lično  srećan sam što sam postigao dva gola i što sam pomogao ekipi da dođe do tri nova boda. Golovi mi mnogo znače na samopouzdanju i nadam se da će ih biti još više", kazao je Srećković.

Voždovac je u sredu trebalo da gostuje Crvenoj zvezdi ali je meč odložen zbog nepovoljnih vremenskih uslova tako da će "Zmajevi" imati vremena da se do subote pripreme za duel sa liderom Super lige.

"Meč sa Zvezdom je pravi fudbalski praznik. O rivalu ne treba trošiti reči, jer znamo o kakvoj se ekipi radi. Mi se ne plašimo nikoga, što smo i pokazali u ranijim duelima sa istim protivnikom i idemo na najveći stadion u Srbiji da pokažemo kakav fudbal igra Voždovac, ali se i nadamo pozitivnom rezultatu", poručuje Srečković.

Utakmica 25. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca trebalo bi da bude odigrana u subotu, 3. marta od 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke