Figo ima ideju, ko će biti novi trener Reala?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.02.2018.
20:14
Izvor: Sportske.net

Zinedin Zidan ne uživa baš poverenje ove sezone od strane Florentina Pereza, šta će se desiti na kraju ove sezone?

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Real Madrid je u velikim problemima, sigurno neće osvojiti Primeru, a ne možemo reći da su najveći favoriti u Ligi šampiona, iako brane titulu.

Pominje se da bi Zinedin Zidan mogao da napusti ekipu na kraju sezone, da je pod velikim pritiskom Florentina Pereza, pa je njegova sudbina i dalje neizvesna.

Oglasio se i legendarni fudbaler, Portugalac Luiš Figo.

Sunarodnik Kristijana Ronalda, čoveka koji je najveća zvezda Real Madrida, govorio je o stanju u klubu i potencijalnom odlasku Zidana.

"Znate da je trener Real Madrida uvek pod pritiskom i sve zavisi od rezultata. Takav je sport. Problem u fudbalu jeste što dosta toga zavisi od poslednjih nekoliko utakmica. Ljudi veoma brzo zaboravljaju šta je on osvojio u prošlosti, šta je uradio za tim. Mislim da je najvažnije to što su igrači srećni sa njim na čelu", rekao je Luiš Figo, nedvosmisleno pružajući podršku francuskom stručnjaku sa kojim je igrao svojevremeno u Real Madridu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Wednesday, 28.02.2018
00:36

Figo amigo 🌮

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 27.02.2018
23:18

Jeste on donio 2 LŠ i Primeru i ove sve Superkupove, ali čovjek stvarno ponekad donosi čudne odluke, pa slijep vidi da u ekipi osim Ronalda nema niko da da gol, prodali pola ekipe ljetos, dovedeni talenti koji ne igraju često, a i kada odigraju, blijedo je to, na ljeto mora se dovesti desni bek, štoper, krilo i špic, a što je najgore, tvrdi da je zadovoljan rosterom, previše je u fazonu da vjeruje u igrače, ne kažem ja, i treba da ih podržava, ali ovo je bruka i sramota ko i kako igra trenutno za Real Madrid.

avatar
rosen.manutd
Tuesday, 27.02.2018
22:14

covek osvoji 2 lige sampiona, napravi nest sto nije niko nikad, i oni pricaju o njegovoj smeni. kakav je svet fudbala danas, bruka...

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 27.02.2018
21:46

kakav je to igrac bio....