Heroj Isaija i ljudina Leandre Tavamba!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.02.2018.
20:23
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana pokazao veliko srce današnjim sjajnim gestom.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Znate već za nedavnu humanitarnu akciju, tokom koje su prikupljena neophodna sredstva za lečenje 13-godišnjeg Isaije Pantića, sina autora ''Partizanovog vesnika'' Željka Pantića.

Ovaj hrabri dečak, koji se bori sa retkom vrstom tumora sutra putuje u Vašington na lečenje, a podršku pred ovu najvažniju bitku danas mu je pružio i njegov fudbalski idol, napadač Partizana Leandre Tavamba.

Snimak u prilogu sve govori, a nama ostaje da Isaiji poželimo brzo ozdravljenje i brz povratak u Beograd na utakmice njegovog Partizana. A Tavamba će se već pobrinuti za golove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš1976
Wednesday, 28.02.2018
09:27

Zaista ljudina.Skroman,ne pravi probleme,privržen klubu..Ali ima i onih neznalica koji sebe nazivaju navijačima Partizana a koji ga omalovažavaju.

avatar
trifun
Wednesday, 28.02.2018
14:11

Zato ti znaš sve o fudbalu pa ćeš meni i ostalim neznalicama objasniti sve o Tavambi koji da gol na jednoj utakmici,pa ga nema nigde sledeće dve a starter redovno.Možda je i to jedan od razloga loše igre Partizana ,šta misliš ti fudbalska sveznalice?

avatar
trifun
Wednesday, 28.02.2018
09:11

Isaiji sve najbolje i što pre da ozdravi, ali šta reći o ocu i njegovom nadmenom stavu o svemu što je vezano za Partizan.