Mundijal se bliži, a Đurđević ''greje klupu'' - u čemu je problem?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.02.2018.
22:33
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Prošlog proleća bio je prvi strelac Superlige, a ove sezone se i dalje bori za ulogu startera u Olimpijakosu.

Epa-Efe/Panagiotis Moschandreou
Epa-Efe/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Uroš Đurđević je briljirao u dresu Partizana, jedan je od najzaslužnijih za duplu krunu crno-belih prošle godine, a sjajna sezona u crno-belom dresu bila mu je i preporuka za letošnji transfer u Olimpijakos.

Međutim, u redovima ekipe iz Pireja još uvek nije standardni prvotimac. U poslednje vreme je uglavnom na klupi, u senci Iranca Ansarifarda, koji je uz našeg Prijovića iz PAOK-a na čeli Liste strelaca u Grčkoj, sa po 13 postignutih golova. Đurđević ih je do sada postigao četiri u grčkoj Superligi.

''Trener mnogo rotira u sastavljanju tima, a pritom, a moj direktan konkurent Ansarifard je trenutno prvi strelac lige. Nije mi prijatno na klupi, ali moj profesionalizam ne dolazi u pitanje. Radim, čekam šansu i nadam se da ću iskoristiti svaki dobijeni minut'', istakao je Đurđević u intervjuu za ''Alo''.

Gotovo dva meseca prošla su od utakmice sa Platanijasom, kada je bio dvostruki strelac. Taj meč je odigran 10. januara, i od tada traje Đurđevićev golgeterski post. Ipak, ima još vremena do kraja sezone da se to promeni i da se 24-godišnji napadač ipak nametne selektoru Mladenu Krstajiću uoči Svetskog prvenstva u Rusiji.

''U fudbalu je sve moguće, videćemo... Trenutno imamo mnogo napadača u formi, Prijovića, Mitrovića, mladog Jovića...

Ako i ne budem u planu selektora Krstajića, nastaviću da igram najbolje što umem. Ako poziv stigne, biću spreman da se stavim na raspolaganje
'', zaključio je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 28.02.2018
09:24

Ta trojica ce i ici na SP...

avatar
Arsen(al)
Wednesday, 28.02.2018
07:59

Problem je sto je lakse sati gol Macvi i Radnickom nego Paok-u, Aek-u itd. Prosecan je napadac, u Partizanu su to znali, pa su hteli samo da ga uvale kad je bljesnuo. Nadam se da gresim, al tesko da ce nesto napraviti.

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 27.02.2018
23:58

Rak rana naseg fudbala - dobar napadac

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 27.02.2018
23:36

Imamo mnogo napadaca u formi,Mitrovica,Jovica 😂😂😂 pa zajedno dali 3 gola,evo sad ce kraj sezone 😂😂😂

avatar
Dača
Wednesday, 28.02.2018
00:16

Znači, osvajamo Mundijal. Igraćemo žabarski stil fudbala. 0:0; 1:0 i tako do finala. :)

avatar
Dario Bubic
Wednesday, 28.02.2018
09:47

imamo mi napadaca u formi al ipak imaju ovi sto ne igraju prednost. mitrovic nije odigrao krstene utakmice 2 god naspram prijovica koji je resetao gdje god je igrao pa je mitar imao prednost. pa imamo renutno 3 golmana spanskog prvenstva al ce braniti stojke iz nase kuruz lige. o rukavini da ne pricam.vezni red tu ce da budu gudelj i ostala kompanija. p ce biti pozvani radonjic pa onaj sto davi loptu tosic znas tako to ide treba se uzeti neka kinta od iduce prodaje

avatar
Sladjan Radisavljevic
Wednesday, 28.02.2018
08:37

Ja ne bih imao ništa protiv samo da stignemo do finala 😁