Ne mogu više da mislim o pelenama, ribanju, ručku... Voditeljka "Slagalice" se javno požalila, žene je masovno podržale!

Marija Veljković majka je troje dece i nema puno slobodnog vremena

  • 28

Jedno od omiljenih lica "Slagalice", voditeljka Marija Veljković, požalila se na Instagramu zbog pretrpanih obaveza u majčinstvu. 

Telegraf saznaje: Nina Radulović se vraća na Pink u velikom stilu, vodiće Nacionalni dnevnik

Atraktivna Marija je majka troje dece, dve ćerke i sina, a dolazak na posao trenutno joj dođe kao jedini predah zbog brojnih svakodnevnih obaveza.

- Ranije nisam verovala kada neko kaže da mu je posao odmor. A sada kada bi me neko pitao kako se opuštam, ja bih rekla - radim! U stvari, nemojte pogrešno da shvatite - ne treba meni odmor od moje dece, to mi je najveća sreća u životu. Al' nama mamama jeste nekada potrebno da mislimo o nečem drugom osim o pelenama, ribanju, ručku.... Tako da moj posao, koji inače obožavam, dođe kao spa centar - napisala je voditeljka na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    28. februar 2018 | 09:50

    Nisu kućni poslovi samo na ženi, nego i muškarac treba da radi. Nije on gost u svojoj kući. Ja sam od malena usisavao, pa to radim i sad kad imam svoju porodicu. Spremim i ja decu za spavanje kao i supruga. Skuvam i ja rucak kad prvi sa posla dođem. I ne računam da sam ženi pomogao i da sam skuvao i očistio njoj, nego NAMA, jer kao što rekoh tu i ja živim, nisam gost. Dok god budete žene tretirali kao roblje i nižu rasu normalno da će one radije biti same, nego s bilo kim. Hoće žene da se udaju i rađaju, ali ne da budu robinje, nego poštovane i pažene. Ja posle posla idem kući, a ne u kafanu. Subotom uveče nisam na splavu, nego sa porodicom.

  • Donja Murtulica

    27. februar 2018 | 23:12

    Kućni poslovi su monotoni. Ceo dan radiš a ništa se ne vidi. Ona je za kratko vreme rodila troje dece i to je hrabro. Neka bude primer bar onim ženama koje imaju uslove da čuvaju i odgajaju više od dvoje dece.

  • brana

    28. februar 2018 | 01:21

    Ma idi begaj!Polomi se citajuci 15 minuta tacne odgovore sa lap topa a verovatno joj je toliko tesko i kod kuce!Razmazene zene koje bi jos da sr provode pa im je porodica teret,obicno zbog takvih i pucaju ovoliki nrakovi,ganjaj karijeru,provode,razvedenog ili bilo kog kolegu,mastaj i na poridicu i kucu ne misli...Eto to ti je u ogromnom slucaju povod za ovolike rastavljene porodice.Zena je stub kuce i ako to nije tako,cao dome,rasulo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA