Čanak: Kup nije bio samo bljesak, opet možemo protiv najjačih

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.03.18. | 21:09

"Imali smomalo energije u prvom poluvremenu", poručio je trener crno-belih

Trener Partizana Nenad Čanak istakao je da je pobeda protiv Budućnosti najbolja potvrda posle trijumfa u kupu da crno-beli rastu kao ekipa.
"Bitna pobeda za nas da potvrdim,o uspeh iz kupa iako rezultatski nema toliki značaj. Mada, Partizan uvek ima obavezu da igra što bolje i učinićemo sve da osvojimo to peto mesto. Ovo je potvrda da kup u Nišu nije bio samo trenutni bljesak, nego da se ekipa diže i pruža partije sa zadovoljavajućim kvalitetom".

Nije mogao večeras Čanak da računa na Najdžela Vilijamsa Gosa, ali je kako kaže ekipa u drugom poluvremenu nadoknadila sve sa mnogo energije.
"Večeras je prvo poluvreme bilo loše što se tiče energije. Bili smo hendikepirani bez Najdžela. Primili smo mnogo poena iz igre jedan na jedan i otpadanja na blokadama. U drugom poluvremenu smo imali veću energiju i dominirali u skoku. Uspeli smo da stignemo i prelomimo. Izgleda lagano, ali trajalo je kao večnost na klupi".

Izabrane vesti

Situacija sa povredom Vilijams Gosa?
"Gos je istegao zadnju ložu. Trenirao je posle Niša sve vreme. Pre par dana osetio bol. Nismo hteli da ga forsiramo, ali mislim da će biti sve u redu. I Đoko Šalić je van stroja, ali smo energijom to kompenzovali".

Koliko je važno vama lično večerašnja pobeda i to na ovaj način?
"Bitno je da vratimo veru navijačima da možemo da igramo sa vodećim ekipama regiona. Ja sam tu najmanje bitan".

Igra Novice Veličkovića?
"On nas je u prvom držao u priključku. Odigrao je sjajnu utakmicu, drago mi je što je pokazao da može da igra na vrhunskom nivou"

Bek Aleksandar Aranitović
"Veoma bitna pobeda za nas, Da nastavimo u dobrom ritmu posle kupa. Znali smo kakav nas meč očekuje. Budućnost je u Zvezdu najbolja ekipa u ligi. Okrećemo se meču sa Cedevitom u Zagrebu i tamo ćemo ići na pobedu"


tagovi

Nenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara