16. mart  2018. 08.24  →  23.07 | Izvor: RTV (Milana Milovanov)

Održan Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci

NOVI SAD -

Četvrti Novosadski noćni bazar organizovan je na Ribljoj pijaci, ovog puta u znaku obeležavanja godišnjice rođenja pisca Mike Antića, čiji su se stihovi čitali u pauzama muzičkog programa.

video icon

Bazar je okupio 330 izlagača sa raznovrsnom ponudom uz muzički program, a loše vremenske prilike nisu uticale na broj posetilaca.

"Najinteresantije to što ćemo večeras prvi put videti proizvodnju na delu, Raša obuća će pokazati kako oni proizvode cipele ručno što je jako interesantno, odmah pored ćete moći da kupite te cipele, što je nesvakidašnje. " Invicta bike " će reparirati biciklove tako da je to recimo baš specijalno", rekla je Marija Radojčić, Novosadski noćni bazar.

"Šta je potrebno da bi se napravila savršena cipela? Smatram da je potrebno da se ima vizija, da se ima ljubav prema ovom zanatu i da se ima podrška razne vrste, porodice, mušterija takođe da zna čovek da radi nešto kako treba i da se drži kvaliteta to je ono što je najbitnije"rekao je Milan Jovanović, Obuća Raša.

Kao i prethodna tri puta, u sklopu Novosadskog noćnog bazara bile su humanitarne akcije namenjene Sigurnoj ženskoj kući, maloj Nađi koja boluje od leukemije i deci sa smetnjama u razvoju.