Полуфинале плеј-офа: Визура на корак од финала

Одбојкашице Визуре повеле су 2:0 у полуфиналној серији плеј-офа против Јединства из Старе Пазове и дошле на корак до финала.
odbojka Foto: Yotube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Румљанке су у сремачком дербију оправдале улогу фаворита, али је поново било веома тесно и неизвесно, а уз искуство, пресудни су били сервис и блок.

Старопазовчанке су играле храбро и борбено у прва два периода игре, али су губиле корак средином сетова, када су “ајкулице” долазиле до осетније разлике. Примачи сервиса Сара Лозо и Катарина Лазовић играле су веома добро, а разлику је правила средња блокерка Маја Алексић.

Трећи сет су Старопазочанке одиграле веома добро, појачале сервис, али су биле одличне у пољу. Вулинова и Миросављевића су се разиграле и смањиле вођство актуелних шампионки.

Боље су биле у наставку домаће, добрим сервисима избориле осетније вођство, али су упорне играчице Јединства враћале у игру. Ипак, од резултата 16:15, на сцену је ступило искуство Визуре која је одиграла одлично у завршници за коначних 3:1.  

М. Р.

ВизураЈединство (СП) 3:1 (25:20, 25:18, 18:25, 25:18)

РУМА: Хала спортова, гледалаца: 100, судије: Петровић (Ужице), Јовановић (Београд).

ВИЗУРА: Ерић 10, Гајевић 10, Димић (л), Лозо 13, Мићуновић (л), Лазовић 17, Алексић 15, Веселиновић, Коцић, Ћировић 4, Родић, Царић.

ЈЕДИНСТВО (СП): Миросављевић 13, Котарац (л), Вујновић 5, Барнак 4, Радишић, Копривица 9, Антанасијевић 2, Петров (л), Обреновић, Вулин 16, Шкорић 5, Лекић 1.

Данас

Железничар – Црвена звезда      (19) 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести