Komentara: 8
Pregleda: 4281

Izgradnja parkinga ispred Hale sportova najvažniji zadatak MZ Dudova šuma

16.03.2018. u 11:12h
Izvor: TV Subotica
Dudova šuma je, poput Novog sela, jedna od najvećih mesnih zajednica u Subotici sa preko 11.000 stanovnika. Infrastrukturno je jedno od najuređenijih gradskih naselja, ali i dalje postoje određene ulice koje kvare utisak šireg centra grada.
Izgradnja parkinga ispred Hale sportova najvažniji zadatak MZ Dudova šuma

Novi saziv mesne zajednice Dudova šuma preuzeo je na sebe obavezu rešavanja određenih infrastrukturnih problema koji muče stanovnike pojedinih ulica. Do sada je nekoliko ulica dobilo tucanik i asfalt, u pojedinima je urađena rasveta, a takođe su izgrađene nove staze i ležeći policajci neophodni za bezbednost pešaka na prometnim ulicama.

Dakle, čim nam vremenski uslovi dozvole, uradićemo ulicu Isidora Milkova i to asflatiranje, jer je sve ostalo urađeno. Nasućemo, osim Kočićeve, i još neke ulice, kao na primer Požarevačku, i potom ćemo ukoliko bude sredstava asfaltirati ulicu Ferenca Sepa pored Hale sportova - rekao je Dragan Rudović, predsednik saveza MZ Dudova šuma.

Izgradnja parkinga ispred Hale sportova najvažniji zadatak MZ Dudova šuma

Izgradnja parkinga ispred Hale sportova najvažniji zadatak MZ Dudova šuma

Plato ispred Hale sportova već godinama šalje lošu sliku o stanju infrastrukture u našem gradu. Parking je neobeležen, delimično asfaltiran i zbog toga u ovoj mesnoj zajednici žele da tokom ove godine shodno finansijskim mogućnostima, urede prostor ispred Hale sportova u jedan moderan, obeležen parking.

- U planu je i verujem da ćemo do kraja godine napraviti parking prostor ispred Hale sportova. Trenutno je situacija užasna, a nama Evropa i svet dolazi u Halu. Svesni ste situacije da čim izađete iz auta upadnete u blato, tako da ćemo u toku ove godine uraditi parking - izjavio je Rudović.

Tokom godine, pored radova na asfaltiranju i nasipanju ulica, kao i uređenju parking prostora ispred najveće subotičke dvorane, rukovodstvo mesne zajednice želi da izgradi i novi trotoar koji će spojiti šetalište u Dudovoj šumi sa Gradskim bazenom, kao i da nastavi sa uređenjem zelenih površina sadnjom novog rastinja. Projekat na kojem će u budućnosti raditi jeste i proširivanje i uređenja kolovoza u ulici Braće Majer, koja je direktna veza između Karađorđevog puta i dela Radijalca.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 4281
Povezane teme

dudova šuma

mz dudova šuma

asfaltiranje

uređenje parking prostora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.