Vodovod izvodi radove na više lokacija, jedna u centru grada

14:03:00 16.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama, Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ je već otvorilo novu građevinsku sezonu za 2018. godinu i započelo radove na više lokacija.

Vodovod izvodi radove na više lokacija, jedna u centru grada

foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"

Investicija vredna 40 imliona dinara - izgradnja vodovodne mreže druge visinske zone u Bukovcu je u toku. Od februara teku radovi na izgradnji vodovodne mreže na Staroiriškom putu. Ovi radovi vredni su 27,6 miliona dinara, a deonica koja se radi duga je 3,5 kilometara.

Nedavno su započeti radovi u centru grada na jednoj deonici Bulevara Mihajla Pupina. Reč je o izgradnji dela vodovodne mreže od Pošte prema Pupinovoj palati koja je u izgradnji. Rok za završetak pomenutih radova je 60 dana, a njihova vrednost iznosi 4,5 miliona dinara.

Vodovod izvodi radove na više lokacija, jedna u centru grada

foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"

U planu za ovu godinu je i rekonstrukcija kanalizacione mreže u jednom delu Ulice Janka Čmelika od Kornelija Stankovića do Oblačića Rada, kao i izgradnja nove glavne crpne stanice kod Žeželjevog mosta. Do kraja marta biće raspisan tender za javne nabavke i izvođača radova, a početak radova predviđen je za kraj aprila.

U 2018. godini planirana je i sanacija dva filterska polja u Fabrici vode, biće nastavljeni radovi na izmeštanju vodovoda i kanalizacije na starom Kaćkom putu preko puta E – 75 i regeneraciji bunara na izvorištu Ratno ostrvo.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?