Vanesa Tramp traži razvod od Trampa Juniora 1Foto. EPA-EFE Chris Kleponis

Supruga Donalda Trampa Juniora, najstarijeg sina američkog predsednika Donalda Trampa, podnela je zahtev za razvod u sudu u Njujorku.

Vanesa Tramp (40) je u braku s Trampom Juniorom (40) od 2005. i imaju petoro dece. Tramp Junior je imao istaknutu ulogu u izbornoj kampanji svoga oca. Nakon izbora je ostao u Njujorku i vodi porodični posao zajedno sa svojim bratom Erikom Trampom. Protiv njega se vodi istraga u vezi sa umešanošću u navodno mešanje Rusije u predsedničke izbore u SAD 2016. Predsednik SAD negira te optužbe.

Kako se navodi, Tramp Junior je organizovao sastanak grupe Rusa i zvaničnika predsedničke kampanje pošto su mu saopštene potencijalno štetne informacije o Trampovoj rivalki iz demokratskih redova Hilari Klinton. Ranije ove godine su kružile priče u medijima o bračnim problemima Vanese i Trampa Juniora zbog, kako se navodi, njegovih čestih putovanja. Prema pisanju Bi-Bi-Sija, Vanesa Tramp i njena majka su prošlog meseca odvedene u bolnicu iz predostrožnosti, pošto je Vanesa otvorila pismo koje je bilo adresirano na njenog supruga, a u kojem je bilo belog praha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari