Radnik u Nišu zapalio automobil šefici

Auto "seat ibica" zapaljen je u Nišu u noći između četvrtka i petka, potvrđeno je iz policije, prenose Južne vesti.
Radnik u Nišu zapalio automobil šefici
Foto: Pixabay
Prema nezvaničnim informacijama, u ulici Filipa Filipovića u Duvaništu, auto je svojoj šefici zapalio radnik jedne niške fabrike.
 
Osumnjičen za paljenje auta je 31-godišnji muškarac iz okoline Merošine, saopštavaju iz policije, a protiv njega će biti podneta krivična prijava.
 
"Odmah po prijavi, policija je našla izvršioca, a obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo. U konsultaciji s tužiocem prijava će biti podneta u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari", rekli su iz policije. 
 
Muškarac se ne nalazi u pritvoru, a prema nepotvrđenim informacijama, razlozi za paljenje automobila su nesporazumi i neraščišćeni računi na poslu. U Nišu je u proteklih nekoliko meseci izgorelo 11 automobila, među kojma je bilo i automobila političkih funkcionera i policijskih službenika.
  • Osiguranje

    18.03.2018 07:12
    Kad nemate pravnu državu na delu nego korumpirane sudije i vlast onda uzimate pravdu u svoje ruke.Ovo je samo početak, mislim da će svima koji su se obogatili na tuđoj muci šuškati koža, pogotovo onima koji uzmu neku robu ili pare, a isto ne plate ili ne vrate.Najbolje da se bankari, guzonje iz vlasti i lopovskih državnih firmi osiguraju..kasko.
  • Pupi

    17.03.2018 20:27
    Podrzavam - treba izgaziti bezobrazni bezobzirni beskrupulozni megatrend menadzment!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.