Zadovoljan: Mladen Krstajić
Zadovoljan: Mladen Krstajić

Krstajić: Požurili ste s kritikama

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.03.18. | 09:10

Selektor blista, reprezentativci Srbije se slažu da su izgledali dobro na terenu

Blista selektor Srbije Mladen Krstajić posle pobede na Nigerijom od 2:0. Laknulo mu je, zna i sam proslavljeni reprezentativac da su mnogi posle poraza od Maroka posumnjali u kvalitet Orlova koji su se izdigli na stadionu Barneta.
"Čestitao bih igračima na pobedi i ostvarenom učinku. Na pristupu, angažovanosti, odgovornosti i disciplini u igri. Od prvog minuta smo imali koncentraciju, kontrolisali dešavanja na terenu. Pobeda je mogla biti i ubedljivija, ali važno je kako smo funkcionisali. Ostaje mali žal zbog rezultata protiv Maroka, ali ovaj meč je pokazao da je deo javnosti malo požurio sa kritikama. Onda kada je teško momci su pokazali karakter, samo potvrdili da je u reprezentaciji odlična atmosfera. Idemo dalje, pred nama je važan posao", rekao je Krstajić.

Blistao je dvostruki strelac Aleksandar Mitrović, koji je mogao i do het-trika da mu je priznat regularan gol u prvom poluvremenu.
"Dva gola, postigao sam još jedan, ali... Važan je tim. Dobra utakmica, dobar rezultat. Igrali smo na rezultat i ostvarili pobedu što je najvažnije. Ispunili smo sve što je selektor tražio od nas. Dobro smo stajali na terenu, imali kontrolu, bili bolja ekipa i zaslužili smo pobedu. Idemo sada nazad u klubove i svi jedva čekamo ponovo da se okupimo, jer znamo šta očekuje u Rusiji", poručio je Mitrović koji ostaje u Londonu za razliku od većine saigrača.

Izabrane vesti

Dušan Tadić je ponovo bio jedan od najzapaženijih u našem timu.
"Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo kontrolu i prvo i drugo poluvreme. Dobro smo se branili i napadali zajedno. Zadovoljni smo što smo pobedili jednu ovako jaku selekciju Nigerije, ali ponavljam, najviše me raduje kontrola koju smo imali. Pobeda je bila baš uverljiva, igrom i rezultatom", kazao je as Sautemptona.

SVE KVOTE ZA SRBIJU NA SVETSKOM PRVENSTVU

Veteran Antonio Rukavina takođe blista posle trijumfa nad afričkom selekcijom.
"Mislim da smo pokazali karakter, izgledali smo jako dobro na terenu. Oni praktično nisu stvorili izgledniju priliku, a mi napred imamo kvalitet i to nije sporno. Videlo se da dobar rezultat dolazi iz dobre odbrane, odbrane koju ne čine samo četiri igrača već ceo tim igra odgovorno i disciplinovano. Jako dobro smo izgledali i mislim da je ovo put kojim treba da idemo", zaključio je desni bek Viljareala.

Foto: FSS


tagovi

Mladen KrstajićRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara