');
Najnovije vesti
Blic Vesti Politika

PROZIVKA NA TVITERU Dijana Vukomanović postavila "vatreni tvit" o Borku Stefanoviću, tviteraši joj poručili: UGASI PROFIL!

Funkcionerka Narodne stranke Dijana Vukomanović na svom "Tviter" nalogu postavila je danas video klip govora Borka Stefanovića o sindikatima i socijaldemokratiji, tokom kojeg se oglasio protivpožarni alarm. Vukomanovićeva je u superalitvu pisala je Stefanovićev govor bio toliko vatren da se u sali oglasio i alarm, ali tviteraši nisu imali razumevanja za njen hvalospev pa su joj poručili da "ugasi profil".

dijana vukomanovic, tviter, borko stefanovic Foto: Twitter / screenshot
dijana vukomanovic, tviter, borko stefanovic

"Borko Stefanović je održao vatreni levičarski govor - takav, da se u sali uključio protivpožarni alarm! Setih se stihova Majakovskog: Ko to tamo korača desnom? Levo, levo, levo", napisala je Vukomanovićeva i postavila sliku lidera Levice Srbije sa tog skupa na Tviteru.

Ovaj tvit poslanice Narodne stranke naišao je na podsmeh na Tviteru, pa se na njen račun pojavio niz komentara.

Pojedini su joj poručili da ugasi profil, drugi ironično zaključili da to treba staviti u čitanke, dok su neki zaključili da se Vukomanovićeva "nabacuje" Stefanoviću.

"Kad bi stvarno upalio alarm, ali u glavama", napisao je jedan od tviteraša.

Neki su kritikovali i njenu prošlost, odnosno činjenicu da je bila na visokoj funkciji u Socijalističkoj partiji Srbije, pojedini su se pitali jesu li došli vatrogasci, a neki su naveli čak i da joj zavide.

- Ova zena trunke blama nema...ja joj zapravo zavidim...