Najnovije vesti
Zabava
ŠOKANTNA SAZNANJA Lazukić lagao Natašu Bekvalac za nekretninu od 250.000 evra

ŠOKANTNA SAZNANJA Lazukić lagao Natašu Bekvalac za nekretninu od 250.000 evra

Luka Lazukić je, kako se spekuliše, prevario Natašu Bekvalac rekavši joj tokom braka da je kupio dupleks vredan 250.000 evra.

Nataša Bekvalac, Luka Lazukić Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Nataša Bekvalac, Luka Lazukić
Nataša Bekvalac
Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Nataša Bekvalac

Pevačica je, naime, nedavno svojim prijateljima ispričala da je stan koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade u kojoj živi, a za koji je Lazukić tvrdio da ga je kupio - u vlasništvu drugih ljudi.

Luka Lazukić nekad i sad
Foto: Goran Srdanov, Mitar Mitrović / RAS Srbija
Luka Lazukić nekad i sad

Kako prenosi Kurir, Lazukić je rekao Nataši da je kupio dupleks u njihovoj zgradi, a zapravo je imao ključeve kako bi ga na, molbu investitora, pokazivao potencijalnim kupcima. Luka je, kako se navodi, rekao da je dao polovinu, a da će ostatak sledeće godine. To se dešavalo u vreme kada je pevačica bila trudna.

Natašini prijatelji otkrili su da je Luka taj plan razradio do detalja i da ona nije posumnjala do poslednjeg trenutka jer joj novac nije bio presudan. Šokirala se kada je saznala za njegovu prevaru.

Ono što Luka zaista ima je, kako tvrde Natašini prijatelji, stan u Zemunu, auto koji je uzeo od Nataše Bekvalac i Harli Dejvison koji je kupio na lizing.

Podsećamo, Luka Lazukić je u njihovom stanu na Dedinju pretukao Natašu Bekvalac u noći između 13. i 14. aprila nakon čega je ona podnela papire za razvod.

VIDEO: SRAM TE BILO, NASILNIČE! Sve LAŽI Luke Lazukića u TRI MINUTA