Najnovije vesti
Vesti Hronika
IMAO 1,5 PROMILA Žena u Vranju umrla, pijani lekar nije bio u stanju da joj pruži pomoć

IMAO 1,5 PROMILA Žena u Vranju umrla, pijani lekar nije bio u stanju da joj pruži pomoć

Lekar iz Vranja Nebojša S. (47) uhapšen je jer zbog pijanstva nije bio u stanju da pruži lekarsku pomoć ženi kojoj je pozlilo.

kako_zvuci_hitna_pomoc_vesti_blic_safe
kako_zvuci_hitna_pomoc_vesti_blic_safe

Kako saznajemo, Vranjanac Časlav Stojanović, nakon što je njegovo ženi Persi pozlilo, pozvao je ekipu Hitne pomoći kako bi joj ukazali pomoć. Ekipa je, kako saznajemo, prvo kasnila, a kada su stigli, bilo je očigledno da je lekar toliko pijan da nije mogao da pruži lekarsku pomoć nesrećnoj ženi, koja je ubrzo preminula.

Foto: shutterstock

Šokiran onim što se dogodilo, Stojanović je pozvao policiju, koja pronašla lekara u bolnici i kome je, nakon vađenja krvi i alkotesta, utvrđeno da je imao čak 1,5 promila alkohola u krvi.

Nebojša S. trenutno se nalazi u pritvoru, a na teret mu se stavlja delo neukazivanje lekarske pomoći. O događaju je obavešteno i tužilaštvo, a naložena je i obdukcija preminule žene, kako bi se utvrdilo da li je uzrok smrti nepružanje lekarske pomoći ili ne.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju naložilo je da se lekaru uzmu krv i urin na analizu, a da se on zadrži u pritvoru zbog krivičnog dela neukazivanja lekarske pomoći.