Đukić: Čuo sam muziku... Bilo je očajno, pa smo se ispravili! Ne sme ovako u sredu

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 23:10

Trener Partizana zadovoljan zbog golova Đorđa Jovanovića, a zabrinut zbog povrede Zorana Tošića

Nekako se izvukao Partizan. Jedva, pošto ni na šta nije ličio. Maltene je „zakasnio“ da se pojavio na utakmici, na koju je izašao tek u drugom poluvrmeenu i uspeo da minus od dva gola pretvori u podnošljivi remi sa Napretkom.

Ne baš ohrabrujući...
Posle očajnih prvih 45 minuta uspeli smo da se vratimo u meč. To je pozitivno. Negativno je kako smo ušli u utakmici i lako primili golove. Ispravili smo to u drugom delu“, jasno je i Miroslavu Đukiću gde je najveći problem njegove ekipe.

Izabrane vesti

Crno-beli su na poslednjih šest mečeva primili čak 12 golova. Kad se ima u vidu tako porozna odbrana jasno je zbog čega navijači strahuju od revanša polufinala Kupa sa Čukaričkim u kome branilac trofeja juri dva gola zaostatka sa Banovog brda (2:4).
U ovom trenutku najbitnije je da se dobro spremimo za sredu. To nam je glavna utakmica. Ne možemo biti zadovoljni, pogotovo u defanzivi, primamo olako golove. Pogotovo u sredu tako nešto ne bismo smeli. Potrebno je da iz defanzivne čvrstine idemo u pobedu“.

Protiv Brđana neće moći da igra Marko Jevtović pošto je danas isključen, a neizvesno je da li će se od lakše povrede oporaviti Zoran Tošić.
„Ne znamo. Doktor bi trebalo to da vidi. Boli ga list. Jevta ima crveni karton i neće sigurno moći da igra“.

Đukića, ipak, može da raduje reakcija ekipe u drugom poluvremenu, pre svega golovi Đorđa Jovanovića, posle asistencija Saše Ilića.
„Izmene su donele pozitivnu energiju i ekipa je živnula i igrala mnogo bolje i agresivnije i stav je bio mnogo bolji i to je rezultiralo golovima. Đorđe je odigrao dobar meč, dao dva gola. U prvom poluvremenu ga nije bilo mnogo, ali se popravio u drugom. kao i cela ekipa. Sale u svakom trenutku može da reši stvar i da da kvalitetan pas i razigra ekipu. To je ono što od njega očekujemo“.

Duel u Humskoj obeležili su i trubači, uvodnih 20-ak minuta svirali su „Posmrtni marš“.
„Čuo sam muziku, ali nisam obraćao pažnju. Fokusiran sam na druge stvari“, mirno je uzvratio Miroslav Đukić.

FOTO: Star sport, MN Press


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara