Search
Close this search box.

Aco Pejović i njegovi fanovi žrtve velike prevare

Sazvao konferenciju za štampu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sazvao konferenciju za štampu

Fanovi Ace Pejovića su se u poslednje dve godine našle na udaru pojedinca ili kriminalne grupe, tako što su koristili pevačevo ime kako bi potraživali novac putem Facebooka.

Za celu prevaru pevač je saznao tek nedavno pa je momentalno sazvao konferenciju za štampu gde je otkrio detalje prevare o kojima je upućen.

Nekoliko ženskih osoba, koje su me “upoznale putem društvenih mreža” uplatile su mi novac, jer sam ja navodno “u dugovima kod zelenaša, zato što mi je supruga blokirala sve kartice”, jer ja “imam humanitarni fond, pa prikupljam novac za lečenje bolesnih ljudi”, jer im “obećavam da ću ih zaposliti ali mi treba finansijska pomoć da bih mogao to realizovati”, počeo je Aco.

“Ne koristim društvene mreže osim Instagrama i niko, ali baš niko ne može komunicirati sa mnom putem društvenih mreža. Moj oficijalni Fejsbuk profil vodi moj tim i služi u svrhu mog posla. Sve osobe koje su se, tobož, dopisivale sa mnom putem bilo koje društvene mreže upozoravam da se ne dopisuju sa mnom već sa nekim ko koristi moj identitet da bi varao ljude i to vrlo uspešno radi!Sve koji su prevareni na bilo koji način, za bilo koji novčani iznos, najljubaznije molim da se obrate policiji i tužilaštvu, u čiji rad ne sumnjam. Neka prilože sve dokaze koje imaju. Da se bavim tim ne želim, jer mi je savest mirna, a nemir koji mi je nanesen prevazilazi sve granice pristojnog”, saopštio je Pejović.

Ona kaže i da sumnja da je celu prevaru osmislio i vodio neko iz njegove okoline, jer je osoba koja stoji iza lažnog profila u svakom trenutku znala korak i aktivnosti pevača.

POSLEDNJE VESTI