Zvezdin novajlija Jovančić: Da uspešno zamenim Donalda

Novi fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da je dugo čekao trenutak da obuče crveno-beli dres i poručio da će biti prava zamena za Mičela Donalda.

Dosadašnji kapiten Vojvodine potpisao je ugovor na dve plus jednu sezonu, a u Zvezdi će nositi isti broj na dresu – 29.

"Zvezda je za mene bila prvi izbor i kada sam počeo da pregovaram nisam imao dilemu. Na Crvenom krstu sam odrastao, navijao sam za Crvenu zvezdu kao klinac i bila mi je želja da dođem ovamo. Put do Zvezde bio je dug, ali zadovoljan sam što sam na kraju stigao. Svestan sam da se ovde računaju samo pobede i da je prisutna određena doza pritiska, ali verujem da ću moći da se izborim sa time", rekao je Jovančić na promociji na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da je uveren da će dostojno zameniti Mičela Donalda.

"Sezona Crvene zvezde bila je najbolja u proteklih nekoliko godina, očekivanja su sada još veća, ali nadam se da ćemo uspeti da ih opravdamo. Neće biti lako, ali na nama je da pokažemo da smo dorasli zadatku. Donald je igrao odlično i velika je odgovornost kada dođete kao njegova zamena, ali pokušaću da ga zamenim na najbolji mogući način", poručio je Jovančić.

Jovančića je predstavio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

"Veliko mi je zadovoljstvo što smo doveli Dušana Jovančića. Bio je naša želja još zimus, transfer se tada nije ostvario jer nam se nisu oslobodila mesta u veznom redu kako smo mislili da hoće. Ovog prelaznog roka to se desilo. Dušan je rođen 1990. godine, igrao je za Borac i Vojvodinu, a prve korake napravio je u Obiliću. Zna da igra fudbal, a ono što je najvažnije i što Vladanu Milojeviću najviše znači – disciplinovan je i može mnogo da trči. Verujem da će u Crvenoj zvezdi nastaviti da se razvija kako treba i da će doprineti rezultatima Crvene zvezde naredne sezone", rekao je Mrkela.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво