Najnovije vesti
Vesti Hronika
TUGA Tinejdžerka nasilnica koja je maltretirala drugu devojčicu u školskom dvorištu pokušala da izvrši samoubistvo

TUGA Tinejdžerka nasilnica koja je maltretirala drugu devojčicu u školskom dvorištu pokušala da izvrši samoubistvo

Petnaestogodišnjakinja koja je juče u Žarkovu pokušala da izvrši samoubistvo tako što je popila lekove, isekla vene i želela da skoči sa ivice terase je tinejdžerka koja je usnimljena kako se iživljava, šamara i preti drugoj devojčici, saznaje "Blic".

nasilje kombo Foto: RAS Srbija
nasilje kombo

Naime, uznemirujuć snimak vršnjačkog nasilja koje se dogodilo u Beogradu juče je osvanuo na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako nasilna devojčica naređuje, preti i lupa šamare drugoj, sitnijoj devojčici.

Ovu stravičnu scenu, koja se u večernjim satima odigrala na terenu u dvorištu škole, snimala su prisutna deca, koja su se tek kada je situacija izmakla kontroli, umešala i pokušala da smire nasilnu devojčicu.

Šta nećeš? Ustani gore!", reči su koje na početku snimka tinejdžerka upućuje drugoj, dok joj se unosi u lice, a potom joj krvnički udara šamar. Samo prvi u nizu.

Deca koja su snimala i posmatrala celu scenu, pokušavala su rečima da urazume nasilnicu, ali kako su primetili da se ona još više osilila, prišli su i prekinuli snimak kako bi intervenisali.

Ovaj snimak objavljen je juče na društvenim mrežama, i vrlo brzo se raširio i došao i do medija.

Za sada nije poznato da li je upravo to motiv zbog kog se devojčica, akter ovog užasnog snimka, popela na ivicu terase zgrade u kojoj živi i pokušala da izvrši samoubistvo.

Naime, petnaestogodišnjakinja je pre toga popila lekove, a potom i isekla vene. Kako saznajemo, to se sve dešavalo dok je kod kuće bila sama.

Komšije su videle kada se devojčica popela na terasu, pa su ubrzo na lice mesta stigli vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Srećom, devojčica je tokom razgovora sa policijskim službenicima odustala od namere da skoči.

Sve se dogodilo u Spasenovićevoj ulici 10g na trećem spratu.

- Samo sam čuo vatrogasce i pomislio šta se dešava. Sve se zbilo pre 14 časova, verujte da nisam hteo ni da izlazim iz stana. Ja sam ovde relativno kratko, tako da jedino znam da u tom stanu živi jedna porodica, ali nemam predstavu šta je moglo da se desi pa da devojčica pokuša da skoči - kratko nam je rekao jedan od komšija, dok ostali stanari zgrade nisu hteli da komnentarišu slučaj.

Sama vrata stana u kojem živi devojčica su pri dnu razvaljena, pa su po svemu sudeći ekipe hitne službe verovatno provalile u stan.