Косио малину али не због цене 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Косио малину али не због цене
Trenutno na sajtu: 271       |       Podeli:
06.06.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - Друштвеним мрежама кружи снимак где Рашко Грујовић из Ивањице сече свој малињак, а како се на снимку може видети, човек се на то одлучио

због ниске цене црвеног злата.

Међутим права истина је, како је за Глас западне Србије рекао Рашко та, да туда треба да прође траса гасовода па је он малину на том делу морао да склони.

"Пролазио је комшија Ацо и почео из шале да ме снима, ја сам је из срца прихватио а нисам ни у сну сањао да ће постати хит на интернет. Сад видим пишу сви, а да ти право кажем и каква је цена не би била штета и да је целу покосим", каже Рашко који из центра Ивањице сваки дан обилази свој малињак на Грабовици.

Глас западне Србије

 

Снимак сече малињака можете погледати на овом линку.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.805.295 посета
Тренутно на сајту: 271 посетилац(a)