≫ 

Ćerkica mu je doživela nervni slom usled predstave, a onda je odlučio da se popne na binu i pokaže šta znači biti "pravi otac" (VIDEO)

Često su mame te koje priskaču u pomoć kad zagusti, ali i ma i nekih tata koji su pravi heroji

  • 1

Video o ocu koji se pridružio svojoj ćerki na sceni i pomogao joj da izvede tačku do kraja, obišao je društvene mreže, a viđen je skoro 40 miliona puta.

The Rock proglašen za najboljeg muža i oca, a ovom nežnom fotografijom filmski snagator je oduševio sve svoje fanove! (FOTO)

Tata koji se svojim izgledom izdvojio od devojčica na sceni privukao je pažnju zbog svojih pokreta koje je izvodio sa bebom u naručju, a nedostajala mu je jedino baletska suknjica. Reč je o Marku Danijelsu, advokatu sa Bermuda koji sa ženom Kim ima tri ćerke. On je bio u bekstejdžu kada je njegova ćerka Giada koja ima 4 godine imala nastup sa svojom grupom balerina.

Ćerke su ipak tatine princeze Foto: Pixabay.com

Sa njim je bila i njegova ćerka Bela koja ima 2,2 godine, a u naručju je držao najmlađu Suri. Pošto su deca dugo čekala da nastupe, počele su nevolje. Bela je počela da se ljuti i plače i traži svog tatu da dođe na scenu pored nje. Umesto da uplakanu devojčicu skloni sa scene i povede je iza, on je odlučio da joj se pridruži na sceni i igra s njom. Njegova žena nije bila iznenađena gestom svog supruga.

- Moj muž je veoma posvećen, ima divnu povezanost sa ćerkama. Dok sam ga gledala kako igra bio je jako atraktivan, ali nisam bila iznenađena. To je čovek za kog sam se ja udala, rekla je ona.

Mark je reako da ima iskren odnos sa devojčima koji je dugo gradio.

- Sva deca, bez obzira na pol, imaće najbolje iskustvo u životu ako imaju jaku vezu sa roditeljima, rekao je on i dodao da očevi treba da uče da pletu kosu svojim ćerkama, da čitaju i kuvaju jer očevi imaju veoma važnu ulogu u razvoju devojčica.

Naglasio je da su majke te koje čine čuda u životu dece i da je to što je on uradio normalna stvar i da ne zaslužuje neke posebne pohvale zbog toga. On je inspirisao mnoge, a po njegovim rečima to mu je najvažnije od svega.

VIDEO Beba bit-boks mašina:

(Telegraf.rs/washingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Плазма

    14. jun 2018 | 18:28

    Дивно!Немам речи,за пример је!Свака жена би пожелела таквог мужа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA