Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:57, 14. 6. 2018.

| Sport

U Radnički stigao napadač iz Bosne

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nermin Haskić
Odigrao dve utakmice protiv engleskog Evertona; foto: FK Radnički

Iz slovačkog Ružomberoka, tima koji je prošle sezone stigao do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, kažu u Radničkom, stigao je napadač na “Čair”. Zamena za Milana Pavkova, koji se vratio u Crvenu zvezdu je Nermin Haskić, 28-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

Momak rođen u Banovićima najdragocenije međunarodno iskustvo, koje će mu biti potrebno i u niškom fudbalskom klubu stekao je prošle sezone. On je odigrao 4 utakmice u dva kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je Everton eliminisao njegov Ružomberok u 3. kolu.

Osim za klub sa severa Slovačke, u ovoj zemlji nastupao je još i za sedmostrukog državnog šampiona Žilinu i Košice. U inostranstvu je nastupa još i u poljskom timu Podbeskiđe, a domaća publika je imala prilike da ga gleda godinu dana u dresu Voždovca.

Karijeru je otpočeo u ekipi Budućnost iz rodnih Banovića, a pre nego što se otisnuo u inostranstvo nastupao je još i za Sarajevo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pero

    18:45 // 16. 6. 2018.

    Jedno glupo pitanje: koliko je ovaj napadač dao golova u prethodnoj sezoni, ili u životu?

    • Žikica

      00:01 // 17. 6. 2018.

      Pero,lepo ti pitanje.Samo ti treba neko odgovoriti.Providan i tanak transfer,ali eto uzeće se za komisiju neka hiljada,pa od igrača neka hiljada i tako biće za letovanje.
      Nemamo skauting,nemamo ni pravog direktora,nego na neke veze i preporuke stižu igraci.
      Toncev je zauzet svojim poslom ali kad pprovali dva lika koji ovo muvaju biće kasno.Ovog jednog ne može da smisli i on preko drugog muva.

  • Bivsi trener

    15:51 // 16. 6. 2018.

    Spominje se Pankov??-Čovek se nije naigrao u ruskom Uralu pa pozajmljen u AEK-Larnaka gde se opet nije naigrao gle čuda sada će kod nas da se "naigra".Nije mi jasno ko to Ivici servira falš igrače.Šaner,Maner,Paner????Mislimda se neozbiljno pristupa pr.roku ili to radi amater.Očigledno da treba pravi sp.direktor koji zna svoj posao.Ovako nije dobro i pod "hitno" angažovati neku facu iz BG-HITNO

    • Aperkat

      07:36 // 17. 6. 2018.

      I taj ko servira i tvoj Ivica sa sve Lalata i kvazi pojacanja-mars iz Radnickog!

    • Stativa

      07:50 // 17. 6. 2018.

      E pa ta faca jedva ceka da odere Radnicki , jer u Nisu NEMA sposobnih !? Tistvarno mislis da ti iz Bg pustaju kisu ? Posto si bivsi trener idi u Bg pa tamo budi trener,jer oni jedva cekaju tamo trenere iz Nisa .A za amatera si u pravu ,ta faca nece da radi za njegovu platu nego za 2 do 3 puta vecu platu !

  • Petar Mitić

    10:31 // 16. 6. 2018.

    Malo sam pogledao ligu BiH,FK Sarajevo,FK Železničar,NK Zrinjski sve jaki klubovi i igraju Evropu i svima treba dobar špic i nisu ga angažovali,plus klubovi iz Evrope gde je igrao-i neko se našao pametan da ga dovede u Niš..Očigledno je da je uvaljivanje.Nemojte da folirate Tončeva,jer danas se sve može proveriti.Dovedite pravog igrača i pokušajte da se ne talite u transfer ako volite Radnički.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: