Najnovije vesti
Zabava
"VOLIM KIJU, STVARNO JE VOLIM" Sloba posle devet meseci priznao ono što su svi čekali

"VOLIM KIJU, STVARNO JE VOLIM" Sloba posle devet meseci priznao ono što su svi čekali

Nakon što su mu se delimično slegli utisci posle izlaska iz "Zadruge", Sloba Radanović otvoreno je pred milionskim auditorijumom progovorio o svojim osećanjima prema supruzi Kiji Kockar.

Kija Kockar, Sloba Radanović, Željko Mitrović, Milica Mitrović, Zadruga Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija
Kija Kockar, Sloba Radanović, Željko Mitrović, Milica Mitrović, Zadruga

Tokom emisije "Zadruga, narod pita" u kojoj je sinoć bio gost, Sloba se prisetio zajedničkih uspomena i lepih trenutaka koje je proživeo sa Kijom.

- Bili smo pet godina zajedno, godinu dana u braku, naravno da mi je bilo lepo sa njom, imamo bezbroj uspomena. Torte kao torte nisu bile razlog naše svađe, to je banalnost, kap koja je prelila čašu - rekao je Sloba, aludirajući na to što se često pominjalo da se Kija posvađala sa njegovim roditeljima zbog svadbene torte.

Foto: RAS Srbija

Iako je do sada isticao da Kristinu voli kao osobu, sada je priznao da ljubav ne gaji samo na taj način.

- Da, volim je, stvarno je volim. Ne mogu da kažem sad kao draga mi je, kad je volim, proveli smo dosta vremena kao par, a šta god da kažem dalje, ljudi će me osuditi - rekao je zatim Sloba, što je izazvalo oudševljenje u studiju.

Foto: screenshot

On je ponovo priznao da želi da razgovara sa Kristinom pre nego što potpiše papire za razvod, a kada mu je pušten snimak njihovih zajedničkih trenutaka, kako iz "Zadruge", tako i pre nje, osmeh mu nije silazio s lica, što možete pogledati na snimku ispod.