Rukovodstvo opštine Prijepolje nakon požara posjetilo „Trendteks“ – Neće biti otpuštanja radnika

0
99

Neće biti otpuštanja radnika a dio štete će nadoknaditi osiguravajuće kuće, rekli su danas vlasnici „Trendteksa“ u kome je u subotu u požaru uništen pogon konfekcije kao i dio magacinskog prostora.

Rukovodstvo opštine Prijepolje na čelu sa predsjednikom opštine Dragoljubom Zindovićem i liderom najjače bošnjačke stranke u vlasti Prijepolja Samirom Tandirom, posjetilo je danas preduzeće „Trendteks“ koje je u velikom požaru u subotu pretrpjelo ogromnu štetu.

-Sa vlasnicima i rukovodstvom preduzeća razgovarali smo o načinima kako da se preduzeće što prije kosoliduje posle zaista katastrofalnog požara koji je u subotu odnio čitav pogon konfekcije i dio magaciunskog prostora. Ohrabruje najava vlasnika preduzeća da neće biti otpuštanja radnika i da će se vrlo brzo stvoriti uslovi da se obnovi pogon za kofekcioniranje, rekao je predsjednik opštine Dragoljub Zindović.

„Trendteks“ koji u pogonu u Prijepolju zapošljava oko 400 radnika neće odustati od planova da tokom godine izvrše ozbiljnu rekonstrukciju predionice kao i da realiizuje druge razvojne programe. Obaviješteni smo i da se očekuje da komisije brzo završe procenu štete kako bi se jedan njen dio nadoknadio od osiguravajućih kuća. Iako je teško biti precizan, procjene govore o više miliona eura štete koju je izazvao subotnji požar, rekao je Zindović.

 

(List Polimlje,SANA) 


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.