Komentara: 2
Pregleda: 3431

Predstava "Šta me snađe" pomerena za subotu

29.06.2018. u 16:20h
Izvor: Subotica.com
Predstava "Šta me snađe", u kojoj glavnu ulogu tumači jedna od naših najpopularnijih glumica, Anđelka Prpić, predviđena da se odigra večeras na Letnjoj pozornici, zbog lošeg vremena pomera se za subotu.
Predstava "Šta me snađe" pomerena za subotu

Usled loših vremenskih prilika i najavljenih padavina za večeras u vreme odigravanja predstave, organizator je odlučio da predstavu „Šta me snađe“ pomeri za 24 časa (30. jun u 21 čas).

- Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda smo dobili informaciju da će sutra celo posle podne biti lepo i sunčano vreme na Paliću, što će koristiti i da se osuše stolice na Paliću kako bi gledaoci neometano mogli gledati predstavu. - poručuje organizator

Ulaznice za predstavu, po ceni od 800 dinara, možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a ili na ovom linku, kao i u vinoteci "Zvonko Bogdan" (Matije Korvina 10).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3431

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

letnja pozornica

pozorišna predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.