Pokret Otadžbina: Vodi se hajka protiv Ristića, nema pretnji

Narodni pokret Srba sa KiM "Otadžbina", čije je pismo Putinu potpisao poslanik Slaviša Ristić, saopštava da se protiv Ristića vodi medijska hajka, sa ciljem da se "galamom" prekrije sadržaj pisma i izbegne diskusija o navodima iz tog pisma.

"Otadžbina" u saopštenju tvrdi da je ta kampanja orkestrirana iz jednog centra, a da su izjave da Ristić, navodno, preti ubistvom predsedniku Srbije "gola laž".

Kažu da u pismu stoji upravo suprotno – da u slučaju ako ne potpiše mirovni sporazum, "Vučiću preti opasnost od onih koji su ga doveli na vlast, a kojima je on zauzvrat obećao predaju Kosova i Metohije".

Dodaju da pismo ogoljuje politiku "predaje KiM i stvaranja 'Velike Albanije'", da po potpisivanju "mirovnog sporazuma Beograda i Prištine Kosovo odlazi u NATO pakt...", i da su sigurni da je i ruska strana svesna takvih namera vlasti u Srbiji.

Prema njihovom mišljenju, hajka na Ristića "podseća na onu koja je vođena protiv Olivera Ivanovića", i podsećaju da ubistvo Ivanovića još nije rasvetljeno.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво