Ruski državljanin bacio molotovljev koktel na autobus "Laste" sa studentima u Kušadasiju

U Kušadasiju je došlo do incidenta, tokom kojeg je jedan gost hotela, u kojem su se nalazili srpski turisti, bacio zapaljivu tečnost na "Lastin" autobus.
Ruski državljanin bacio molotovljev koktel na autobus "Laste" sa studentima u Kušadasiju
Foto: Youtube (Screenshot)
Kako je za Tanjug objasnio Miodrag Skendžić iz "Laste", nije bilo nikakve tuče niti svađe između srpskih i turskih turista, kao što su preneli pojedini turski mediji.
 
On je naglasio da niko nije povređen i da je vrlo mala šteta naneta autobusu, koji je iznajmila jedna turistička agencija, te da srpski turisti mogu bezbedno da se vrate za Srbiju.
 
Skendžić je naglasio da je reč o apsolventima FON-a, koji su boravili na studentskoj ekskurziji.
 
"Čovek koji je bio u hotelu zajedno s njima, motao se tu oko njih. Oni su u nedelju uveče oko 23 sata krenuli u grad. Nije bilo nikakvog alkohola, niko nije bio pijan od te dece. On je prišao sa tim molotovljevim koktelom ili šta je već napravio, nešto ručno i bacio na njih i autobus. Niko nije povređen", rekao je Skendžić.
 
Kako je dodao, napadač se tri dana motao oko studenata, a uhapšen je pre nego što su srpski turisti "stigli do policije da daju izjavu".
 
Skendžić je naglasio da muškarac, koji je bacio zapaljivu tečnost, ima ruski pasoš.
 
On je dodao da je podneta prijava zbog štete i samog ponašanja navedenog muškarca.
 
"Smućkao je neku zapaljivu tečnost koju bacio na autobus, na hotel, na turiste koji bili ispred, na ove klince", rekao je Skendžić.
  • Batica

    31.07.2018 14:15
    U pitanju je turcin
    Pogledajte druge objave iste vesti pijani se potukli sa turcima, i jedan od doticnih im munuo molotova na bus.
  • Prolaznik

    30.07.2018 20:27
    Na apsolventskoj ekskurziji u 23h niko nije bio pijan... Priča za tetke i babe...
  • rodoljub

    30.07.2018 19:52
    drzavljanin
    Drzavljanin Rusije, a nije Rus. I Ugljanin je drzavljanin Srbije, ali nije Srbin. Posto ne sme da se "vredja" , ne sme da se kaze da je musliman, jer bi ispalo da imamo nesto protiv muslimana, dovoljno je reci : Ludak - srbofob , ili placeni srbofob . Ovo je namera da se ubaci zlo medju Ruse i Srbe .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet