U Hrvatskoj sutra Dan žalosti zbog smrti Olivera Dragojevića

Vlada Hrvatske je donela Odluku o proglašenju Dana nacionalne žalosti povodom smrti Olivera Dragojevića, koji će biti obeležen u utorak, 31. jula.
Dan nacionalne žalosti biće obeležen isticanjem zastave Hrvatske na pola koplja na svim zgradama u kojima su smeštena tela državne vlasti i tela jedinica lokalne i regionalne samouprave, kao i na zgradama u kojima je sedište ili se obavlja delatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu delatnost. 
 
Oliver Dragojević, velikan hrvatske muzičke scene, preminuo je u nedelju u splitskoj bolnici u 71. godini nakon što je izgubio bitku s teškom bolešću.
  • Oliver

    30.07.2018 14:55
    Gledala sam sinoć Hrvatsku televiziju i oproštaj od Olivera. Posebno je bio dirljiv oproštaj građana Splita koji su se spontano okupili i pevali Oliverove pesme .
    Odrasla sam na njegovim hitovima.
    Počivaj u miru legendo !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet